Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Diablo III Beta: Return of the were-vogn

System: D&D 3rd Edition Munchkin ed.
Genre: Action, Komedie
Deltagare: 5 spelare

Av

✏️Peter Thestrup

Beskrivning

Der var engang nogle computer-spillere der havde fået sig en grum overraskelse; de var på mystisk vis blevet suget ind i et computer-spil og havde slåsset med nogle yderst mærkværdige kæmpe-hamstere i en vaskeægte dungeon.

Det var gået så godt, at de på ægte helte-manér havde besejret, og på passende vis hånet, Hamster-Kongen i Hamster-Helvedets Højborg.

Hvad de IKKE vidste var (passende dyster underlægningsmusik, tak), at han med sit sidste gnaver-blanding-stinkende åndedrag påkaldte sig en dunkel klausul i S.S.A.F's vedtægter (Sammenslutningen af Slagte-Skabninger i Automatiserede Fornøjelseselementer) og med en sidste krampetrækning dermed nedkaldte en forbandelse over spillerne. En forbandelse så gal, at der nødvendigvis måtte være tale om ikke blot en udvidelse, men et helt nyt spil (omend det blot var en beta-version)!

Hamster-kongen havde hidkaldt et af de største plager (computer-) verdenen endnu havde set; en skabning så voldsom, at blot dens navn viskes sagte, falder folk omkuld af skræk! Der var naturligvis tale om Var-Waugnen, den ultimative treasure-dispenser!

Og lur mig om der ikke sad nogle spillere en søndag eftermiddag i oktober foran deres 28" skærme og utålmodigt ventede på at blive suget ind i spillet og (endnu en gang...) gå agurk i (børnevenlig) vold og (censureret) død og (konstruktiv) ødelæggelse...

Spelat på

Viking-Con 24 (2005)


Skicka in rättelser om den här sidan