About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

De navnløse

Front page for De navnløse

(AKA: De Navnløse Redux)

RPG system: Basic Roleplaying
Genre: Action, Fantasy, Thriller
Participants: 1 GM, 4 players

By

✏️Thais Laursen Munk

Download

PDF Scenariet, redux [Danish] (0.3 MB)

Description

"Der var stille efter høstfesten. Mørke skyer drev ind over halvingernes by. Enkelte blade rev sig løs fra deres grene. På nær en flok legende børn hvilede folk sig. På byens kro var de eneste overnattende gæster fire rejsende langvejs fra."

Hjulet rullede ned ad banken og spredte lys på dets vej. En kvasende, tør lyd rejste sig sammen med en fane af sort røg.

Den første sad i den tomme krostue, henne i hjørnet tæt ved den slukkede pejs, med et halvvejs tomt krus øl på bordet og rensede sin morgenstjerne. Den anden var på sit værelse og brændte røgelse af, mens han øvede sig i spark og slag. Den tredje sad i gården, på bænken ved siden af stalden, og gned voks på sine buestrenge. Den fjerde sad ved døren ind til kroen og gennemgik sin ringbryndje for ødelagte ringe, som han en for en skiftede ud.

Det brændende hjul ramte en hus og stoppede ved væggen, under stråtaget som hurtigt brød i brand. Angribernes brøl kunne høres rundt om byen, samtidig med at de langsomt kom nærmere.

Morgenstjernens kæde raslede da krigeren gik op på sit værelse for flygte fra verden i sortrosens rus. Mystikeren stoppede sine øvelser, slukkede for røgelsen og tænkte over hvem hans næste offer ville blive. Jægeren satte en streng fast på sin bue, mens han overvejede hvornår hans liv ville bestå af andet end at slå ihjel. Ridderen slap sin ringbrynje og overvejede hvordan han nogensinde skulle løse sin hellige opgave og rense verden for ondskab.

En historie om vold, plyndring, en landsby i flammer, indre og ydre konflikter, mørk magi og fire personer, der ikke ønsker sig at være helte, men som intet valg har. Let inspireret af filmen De Syv Samuraier.

Played at

Orf (2005)
Viking-Con 24 (2005)
Hyggecon (2005)
Orkon X - Sidste omgang (2006)
Orf (2006)

TriviaSend corrections for this page