Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Det forår fårene stak af

RPG system: Teenage Mutant Ninja Turtles and Other Strangeness
Participants: 5 players

By

✏️Morten Greis Petersen Fakkelskov

Description

Landmand Frydenlund har et meget gammeldagst landbrug. Et lille husmandssted med nogle tilhørende jorde, ikke langt fra bugten, hvor det Lokale Kemiske Værk de sidste mange år har udledt spildevand.
Om sommeren lugter der ikke godt nede ved stranden, men det passer Frydenlund godt. "Det holder de pokkers badegæster væk", siger han. Det er også rigtigt, men Frydenlund har en lille hemmelighed, han nødigt deler med andre. Græsset nede ved kysten er lidt grønnere og lidt mere frodigt end andre steder og Frydenlund lader ikke sådanne ting gå til spilde. "Forurening kalder de det. Jeg kalder det gødning", siger landmand Frydenlund og smiler for sig selv.

Frydenlund er enkemand, han er godt oppe i årene og må drive sit landbrug alene, men pokker om han vil det dele med nogen, som han plejer at sige. Det er selvfølgelig ikke let for en gammel mand og af og til lader han fårene løbe frit. Fårene løber nede ved stranden, hvor græsset er friskt og grønt. "Det er god næring for fårene", tænker Frydenlund og synes selv at han er vældig snedig.

Da kom et forår, hvor fårene stak af. Dette er deres beretning.

Played at

ConTakt II (2004)
Viking-Con 24 (2005)


Send corrections for this page