Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Det forår fårene stak af

System: Teenage Mutant Ninja Turtles and Other Strangeness
Deltagere: 5 spillere

Af

✏️Morten Greis Petersen Fakkelskov

Foromtale

Landmand Frydenlund har et meget gammeldagst landbrug. Et lille husmandssted med nogle tilhørende jorde, ikke langt fra bugten, hvor det Lokale Kemiske Værk de sidste mange år har udledt spildevand.
Om sommeren lugter der ikke godt nede ved stranden, men det passer Frydenlund godt. "Det holder de pokkers badegæster væk", siger han. Det er også rigtigt, men Frydenlund har en lille hemmelighed, han nødigt deler med andre. Græsset nede ved kysten er lidt grønnere og lidt mere frodigt end andre steder og Frydenlund lader ikke sådanne ting gå til spilde. "Forurening kalder de det. Jeg kalder det gødning", siger landmand Frydenlund og smiler for sig selv.

Frydenlund er enkemand, han er godt oppe i årene og må drive sit landbrug alene, men pokker om han vil det dele med nogen, som han plejer at sige. Det er selvfølgelig ikke let for en gammel mand og af og til lader han fårene løbe frit. Fårene løber nede ved stranden, hvor græsset er friskt og grønt. "Det er god næring for fårene", tænker Frydenlund og synes selv at han er vældig snedig.

Da kom et forår, hvor fårene stak af. Dette er deres beretning.

Spillet på

ConTakt II (2004)
Viking-Con 24 (2005)


Indsend rettelser for denne side