About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

AD&D (VF Con 91)

RPG system: AD&D 2nd edition
Genre: Fantasy, Gyser

Description

I et gammelt støvet bibliotek, svagt oplyst af et næsten nedbrændt vokslys, sidder en bekymret munk. Bekymret af hans seneste fund: en bog.
Forsigtigt børster han støvet af det møre læderbind, men forgæves, ingen inskriptioner, ingen titel, intet...
Nervøst, med sveden perlende fra panden, åbner han langsomt bogen. Hans dybe koncentration bliver nær revet i stykker af det gamle læders knirken.
En gullig tør side med næsten udviskede linier kommer til syne. Ivrigt kaster han sit blik over de dystre tekster.
I godt tre nætter og tre dage slæber hans øjne sig over disse ondskabens tekster.
Munken opdager, at der er nogle tilfældigt udrevne sider i bogen, og at den der samler disse sider for at gøre bogen komplet, vil få en ufattelig magt over alle levende og døde.
I frygt for at bogen skal falde i de forkerte hænder, prøver han at destruere bogen, men bundet af trolddom lader dette sig ikke at gøre.
Han forsøger sig forgæves hos Overhovedet i sit tidligere kloster, men bliver kun ydmyget og gjort til grin. Som et sidste forsøg prøver han sig hos sine gamle rejsefæller, og dette er årsagen til at en gruppe ældre eventyrrejsende endnu en gang samles for at bekæmpe ondskaben.

Deltag i dette spændende scenarie der handler om okkultisme, gys og et gammelt venskab, der varer til døden. Få chancen for at komme i finalen, som en af de fem mestre, hvor et fantastisk eventyr venter.

Played at

Vor Frelsers Con (1991)


Send corrections for this page