Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

AD&D (VF Con 91)

System: AD&D 2nd edition
Genre: Fantasy, Gyser

Foromtale

I et gammelt støvet bibliotek, svagt oplyst af et næsten nedbrændt vokslys, sidder en bekymret munk. Bekymret af hans seneste fund: en bog.
Forsigtigt børster han støvet af det møre læderbind, men forgæves, ingen inskriptioner, ingen titel, intet...
Nervøst, med sveden perlende fra panden, åbner han langsomt bogen. Hans dybe koncentration bliver nær revet i stykker af det gamle læders knirken.
En gullig tør side med næsten udviskede linier kommer til syne. Ivrigt kaster han sit blik over de dystre tekster.
I godt tre nætter og tre dage slæber hans øjne sig over disse ondskabens tekster.
Munken opdager, at der er nogle tilfældigt udrevne sider i bogen, og at den der samler disse sider for at gøre bogen komplet, vil få en ufattelig magt over alle levende og døde.
I frygt for at bogen skal falde i de forkerte hænder, prøver han at destruere bogen, men bundet af trolddom lader dette sig ikke at gøre.
Han forsøger sig forgæves hos Overhovedet i sit tidligere kloster, men bliver kun ydmyget og gjort til grin. Som et sidste forsøg prøver han sig hos sine gamle rejsefæller, og dette er årsagen til at en gruppe ældre eventyrrejsende endnu en gang samles for at bekæmpe ondskaben.

Deltag i dette spændende scenarie der handler om okkultisme, gys og et gammelt venskab, der varer til døden. Få chancen for at komme i finalen, som en af de fem mestre, hvor et fantastisk eventyr venter.

Spillet på

Vor Frelsers Con (1991)


Indsend rettelser for denne side