Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English
Login:
Choose language:

daennbsv

Con

RPG system: Systemløst
Genre: Intrige
Participants: 6 players

By

✏️Morten Jaeger

Description

»Adriana rules«

Han trak på smilebåndet. Avisoverskriftens banale slogan sagde kun det, som alle insidere havde vidst, men ikke udtalt i snart flere måneder. Tronskiftet var et uundgåeligt faktum. Ingen kunne længere være i tvivl om, at dagens spiseseddel var prydet med ansigtet for det næste årti.

»Adriana«. Navnet klingede som en fanfare i hans ører.

For ikke lang tid siden var det »Giselle« her, der og alle vegne. Hendes billedskønne ydre og intrigante væsen strukturerede branchen både foran og bag kulisserne, og der var en vis orden i tingene. Det var slut nu. I denne verden havde tingene ingen materiel værdi. Det drejede sig kun om, hvad der blev sagt og skrevet, og nu havde tvivlen bredt sig. Nye aktører med nye ambitioner og nye kontakter stod på spring for at være først til mølle.

Det er i magtkampenes indledende kaos, at chancerne opstår. Alle ved, at det er nødvendigt at satse, men usikkerheden lammer dem. Man udnytter panikken og tvivlen. De menneskelige svagheder.

Egentlig havde han lovet sig selv, at det var slut nu. Men pludselig var der opstået en åbning, og han sad med det helt rigtige kort på hånden. En mulighed for at score kassen en sidste gang.

En storstilet fest hos et af Europas førende modeblade danner rammen om en række snørklede intriger centreret om skønheden ved de menneskelige svagheder.

Played at

Fastaval (2004)


Send corrections for this page