Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Con

System: Systemløst
Genre: Intrige
Deltagare: 6 spelare

Av

✏️Morten Jaeger

Beskrivning

»Adriana rules«

Han trak på smilebåndet. Avisoverskriftens banale slogan sagde kun det, som alle insidere havde vidst, men ikke udtalt i snart flere måneder. Tronskiftet var et uundgåeligt faktum. Ingen kunne længere være i tvivl om, at dagens spiseseddel var prydet med ansigtet for det næste årti.

»Adriana«. Navnet klingede som en fanfare i hans ører.

For ikke lang tid siden var det »Giselle« her, der og alle vegne. Hendes billedskønne ydre og intrigante væsen strukturerede branchen både foran og bag kulisserne, og der var en vis orden i tingene. Det var slut nu. I denne verden havde tingene ingen materiel værdi. Det drejede sig kun om, hvad der blev sagt og skrevet, og nu havde tvivlen bredt sig. Nye aktører med nye ambitioner og nye kontakter stod på spring for at være først til mølle.

Det er i magtkampenes indledende kaos, at chancerne opstår. Alle ved, at det er nødvendigt at satse, men usikkerheden lammer dem. Man udnytter panikken og tvivlen. De menneskelige svagheder.

Egentlig havde han lovet sig selv, at det var slut nu. Men pludselig var der opstået en åbning, og han sad med det helt rigtige kort på hånden. En mulighed for at score kassen en sidste gang.

En storstilet fest hos et af Europas førende modeblade danner rammen om en række snørklede intriger centreret om skønheden ved de menneskelige svagheder.

Spelat på

Fastaval (2004)


Skicka in rättelser om den här sidan