Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English

Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Domprovstens Håndskriftsamling

Front page for Domprovstens Håndskriftsamling

RPG system: LEF
Genre: Fantasy

By

✏️Jacob Octavius Jarlskov

Description

Det er sidst i sneens årstid. Tågen stiger lydløst fra den brede flod Karm, som den løber ind i den gamle by Asit Dur. Roligt flyder den forbi de gamle gader og torve, under broer og drejer af ved den gamle pagtistiske gravgård. Nattens mørke følger trofast i flodens fodspor og dækker snart den ganske by.

Tågen driver bort fra en gammel pagtistisk gravsten og man kan se den næsten er begravet i jord. Der er tusinder af dem, men hvem har hvilet under denne hellige jord, i alle disse årtier?

I solnedgangen kan man se vemmiske indskriptioner og symboler, hugget ind i stenene. En violin indikerer, at den som ligger begravet, var musiker, og på en anden sten viser en saks at den døde var skrædder. En bogtrykker er udødeliggjort med symbolet af en bog, en apoteker af en morter. Men symbolerne af de pagtistiske klaner og navne forsvinder i takt med at solen går ned.

Spændingerne og mistroen mellem den dominerende monopatiske befolkning og pagtisternes mindretal er ved at eksplodere. Portene til Pagoden, den pagtistiske ghetto, låses om natten, og ondsindede rygter lyder i de monopatiske bydele, at pagtisterne bruger menneskeblod i deres ritualer. Måske er det ondsindede rygter, måske ikke. Men da Anai Bellisente, datter af en rig monopatisk købmand, findes myrdet i Pagodens gader går det for alvor galt. Nogen må sætte en stopper for vanviddet, men hvem? handelsfyrsten, kardinalen eller fader Emanuel - Pagodens pagtistiske domprovst?

Midt i denne farlige tid lever en lille bande af gadebørn, uvidende om de oplevelser som snart vil ændre deres liv.

Played at

Viking-Con 22 (2003)


Send corrections for this page