About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Money Makes the World go Around

RPG system: Mage: The Ascension Technocracy: Syndicate
Genre: Thriller

By

✏️Malene Steen Nielsen Flagga

Description

Rummet lignede mest af alt det indvendige af en lang metallisk togvogn, beklædt fra gulv til top, fra væg til væg, med koldt glinsende teknologisk udstyr, der badede stedet i et følelsesløst skærende lys. Ventilatorer hviskede stille, og rummet var koldt som Nordpolen med underlægningsmusik af summende computere, snurrende diskdrev og svagt blippende sensorudslag.

Fem figurer sad viklet ind i ledninger og kabler, og vuggede langsomt frem og tilbage, mens de mange skærme spejlede sig i deres blanke øjne. De var iført holdningsløse jakkesæt, pæne, dyre frisurer og ansigter, der var glemt før de var borte.
Den fjerde fra højre så TV. 20 brede skærme viste alle billeder af en mand med langt sort hår og diabolske øjne, i færd med alt fra at vræle som forsanger for et Heavy Metal band ud over en scene, interview med forskellige blade og TV-stationer, til andre - mere private - scenerier. Nogle af TV-skærmene blitzede en sværm af fotos, de sidste så ud som om de diskret fulgte den sorthårede mand på behørig afstand.
Fjerde Fra Højre gyngede langsomt bagud, hans øjne så ud som om de aldrig blinkede, som om de betragtede alle 20 skærme på én gang, livløst, lidenskabsløst, ligegyldigt.
Så lænede han sig fremad igen, rakte en hånd ud for at trykke på en blank plade, og talte med en lav, monoton stemme: "Fjerde Fra Højre til Aksel Quand. Mistanke Bekræftet, Media Control protokol 55/A1. Nephandi infektion stadfæstet."

Played at

Viking-Con 22 (2003)


Send corrections for this page