Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Money Makes the World go Around

System: Mage: The Ascension Technocracy: Syndicate
Genre: Thriller

Av

✏️Malene Steen Nielsen Flagga

Beskrivning

Rummet lignede mest af alt det indvendige af en lang metallisk togvogn, beklædt fra gulv til top, fra væg til væg, med koldt glinsende teknologisk udstyr, der badede stedet i et følelsesløst skærende lys. Ventilatorer hviskede stille, og rummet var koldt som Nordpolen med underlægningsmusik af summende computere, snurrende diskdrev og svagt blippende sensorudslag.

Fem figurer sad viklet ind i ledninger og kabler, og vuggede langsomt frem og tilbage, mens de mange skærme spejlede sig i deres blanke øjne. De var iført holdningsløse jakkesæt, pæne, dyre frisurer og ansigter, der var glemt før de var borte.
Den fjerde fra højre så TV. 20 brede skærme viste alle billeder af en mand med langt sort hår og diabolske øjne, i færd med alt fra at vræle som forsanger for et Heavy Metal band ud over en scene, interview med forskellige blade og TV-stationer, til andre - mere private - scenerier. Nogle af TV-skærmene blitzede en sværm af fotos, de sidste så ud som om de diskret fulgte den sorthårede mand på behørig afstand.
Fjerde Fra Højre gyngede langsomt bagud, hans øjne så ud som om de aldrig blinkede, som om de betragtede alle 20 skærme på én gang, livløst, lidenskabsløst, ligegyldigt.
Så lænede han sig fremad igen, rakte en hånd ud for at trykke på en blank plade, og talte med en lav, monoton stemme: "Fjerde Fra Højre til Aksel Quand. Mistanke Bekræftet, Media Control protokol 55/A1. Nephandi infektion stadfæstet."

Spelat på

Viking-Con 22 (2003)


Skicka in rättelser om den här sidan