About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

The Lick

RPG system: LARP

By

✏️Mai Isager
✏️Heidi McGhee

Description

En typisk fredag aften. Jeg var blevet spurgt, om jeg kunne komme tidligere end normalt. Jeg gad ikke, men jeg havde brug for pengene. Han havde fortalt mig, at der var hændt noget, og at den anden bartender ikke havde mulighed for at kunne arbejde den aften.
Jeg ankom udenfor ”The Lick” og stoppede et øjeblik for at betragte neonlysene. Gul, lyserød og grøn. Det var faktisk ret fascinerende. Eller også var det dét faktum, at jeg ikke gad slæbe mig indenfor for at arbejde i 10 timer. Jeg løftede min arm for at se på mit ur og fik bekræftet, at jeg var sent på den. Typisk. 20:10 var klokken; jeg skulle have været på arbejde klokken 19:30.
En besynderlig lugt fyldte mine næseborer, da jeg gik ned af den knirkende træplader på gulvet. Sært.
Jeg hang min lilla pelsjakke op på en bøjle, hvor jeg derefter ikke kunne lade vær med lægge mærke til, at der lå nogle få dråber blod på gulvet i hjørnet. Det stank forfærdeligt og blev værre jo mere, jeg nærmede mig. Jeg rystede.
Bagved mig kunne jeg høre lydene af nogle fodtrin trippende på diskotekets trægulv. De blev højere og højere, da de nærmede sig mig. Jeg vendte mig om. Det var kun chefen. Han bar dog et underligt blik i øjnene. Han var vel bange. Måske endda skræmt. Rædselsslagen. Jeg spurgte ham, hvad der var galt, hvor han derefter svarede:…

Played at

RusCon 12 - Tema (2003)


Send corrections for this page