Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

The Lick

System: LARP

Av

✏️Mai Isager
✏️Heidi McGhee

Beskrivning

En typisk fredag aften. Jeg var blevet spurgt, om jeg kunne komme tidligere end normalt. Jeg gad ikke, men jeg havde brug for pengene. Han havde fortalt mig, at der var hændt noget, og at den anden bartender ikke havde mulighed for at kunne arbejde den aften.
Jeg ankom udenfor ”The Lick” og stoppede et øjeblik for at betragte neonlysene. Gul, lyserød og grøn. Det var faktisk ret fascinerende. Eller også var det dét faktum, at jeg ikke gad slæbe mig indenfor for at arbejde i 10 timer. Jeg løftede min arm for at se på mit ur og fik bekræftet, at jeg var sent på den. Typisk. 20:10 var klokken; jeg skulle have været på arbejde klokken 19:30.
En besynderlig lugt fyldte mine næseborer, da jeg gik ned af den knirkende træplader på gulvet. Sært.
Jeg hang min lilla pelsjakke op på en bøjle, hvor jeg derefter ikke kunne lade vær med lægge mærke til, at der lå nogle få dråber blod på gulvet i hjørnet. Det stank forfærdeligt og blev værre jo mere, jeg nærmede mig. Jeg rystede.
Bagved mig kunne jeg høre lydene af nogle fodtrin trippende på diskotekets trægulv. De blev højere og højere, da de nærmede sig mig. Jeg vendte mig om. Det var kun chefen. Han bar dog et underligt blik i øjnene. Han var vel bange. Måske endda skræmt. Rædselsslagen. Jeg spurgte ham, hvad der var galt, hvor han derefter svarede:…

Spelat på

RusCon 12 - Tema (2003)


Skicka in rättelser om den här sidan