About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Dune - Huset Atreides' fald

Front page for Dune - Huset Atreides' fald

RPG system: Systemløst
Genre: Drama, Intrige, Sci-Fi
Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Søren B. Kristensen
🎨Ras Bolding
📰Jesper Wandam

Download

PDF Scenario [Danish] (6.5 MB)

Description

Hvert år indkalder kejseren, Paul Atreides, de største magter i universet til sit palads på Dune, for dér at oplyse hver enkelt om næste års restriktioner. Til disse møder kommer kun ledere, og en sjælden gang rådgivere. Denne begivenhed kan ikke sammenlignes med nogen anden begivenhed i kejserdømmet. Den er skæbnesvanger, og de beslutninger, der her træffes, afgør universets fremtid. I året 10.201 afholdes som vanligt et sådant møde på Dune, og de fem spilpersoner er inviteret. De er toppolitikere, som strides om magten over det kendte univers. Inden mødet med Kejseren er der lige et par ting som skal afklares ved tophemmelige forhandlinger bag hans ryg...

Der er dømt intrige og forhandlinger for alle pengene. Forvent et scenarie med bitter strid, episke øjeblikke samt en af de bedste -spoiler- scener nogensinde i dansk rollespils historie!
Et must for Dune-fans - kan sagtens spilles uden kendskab til universet, idet scenariet indeholder nødvendig information.

Spillerne er overhoveder fra fem af universets stærkeste magter, som skal til møde med Paul Atreides, Kejseren af Universet. Fælles for dem alle er, at de gerne vil være kalif i stedet for kaliffen.

Dette scenario, der foregår i Frank Herberts verden "Dune" (eller "Klit"), udspiller sig efter filmens handling. Plottet består af diplomati (intriger) og indeholder absolut ingen vold. Der bliver stillet store krav til spillernes seriøsitet og indlevelses-evne, særligt fordi spillerne overskrider den almindelige magtfordeling i rollespil: Spillederen har ikke helt kontrol over handlingen, og det kan godt risikere at udvikle sig...

Played at

Spiltræf XI (1996)
Viking-Con 15 (1996)
Pentacon (1996)
Orkon (1997)
IRIIB (1999)
Spiltræf XII (2000)
Fastaval (2009)


Send corrections for this page