Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Hellig Viborg

RPG system: Systemløst
Genre: Gyser
Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Lars Kaos Andresen

Download

Word Scenario (0,1 MB)
Word Characters (0,1 MB)

Description

- For Satan Anders, hør nu lige her, vi kan sgu da ikke bare bryde ind i en kirke, døren er pisse stor, og der er garanteret alle mulige vanvittige sikkerhedssystemer og direkte forbindelser...

- Shhh, sagde Helmuth, og lagde en finger på Franks læber, da hans stemme var ved at blive hysterisk. Anders har måske ret, og under alle omstændigheder tror jeg ikke at du skal nævne den Sorte Fyrste ved navn, netop nu.

Frank så på sine to venner. Stående der ved kirkedøren i deres mørke jakkesæt, korte sko, sorte lædersko, alvorlige ansigtsudtryk og hver sin 9mm automatpistol, forstod han pludseligt hvilke mennesker der havde forstået Den Hellige Inkvisition, Korstogene og diverse religiøse udrensninger.

Han så på sine to venner han havde kendt fra folkeskolen. Helmuth og Anders. Helmuth, Anders og Frank. Den hellige Treenighed.

- Okay drenge, mandede Frank sig op. Let's kick som unholy ass!!

Tre metalliske klikkende lyde hørtes fra de tre skikkelser ved den store dør ind til Viborg Domkirke.


Hellig Viborg er et klassisk Viborg-scenarie. Fem yngre viborgensere erfarer at alt ikke er som det ser ud til. Viborg gemmer på en hemmelighed, som det ikke var meningen at nogen skulle kende til.

Hellig Viborg er et humoristisk gyserscenarie, med visse elementer af Det Fantastiske. Scenariet er systemløst og terningeløst. Det foregår i den sædvanlige pseuydorealitet som Viborg-scenarier befinder sig i.

Played at

UnConventional (1996)


Send corrections for this page