Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English
Login:
Choose language:

daennbsv

Landlov

Front page for Landlov

RPG system: Systemløst
Genre: Projekt R'lyeh
Participants: 1 GM, 5 spillere

By

✏️Adam Bindslev
🎨Rane Rørdam Knudsen
🎨Michael Erik Næsby

Download

PDF Scenariet (2,9 MB)

Description

Der lyder et skrig, men du hører det ikke. Det eneste du hører, er skibssiden der skurrer mod molen. Lugten af beg hænger tungt i den fugtige aftenluft, da du og fire andre sømænd starter på jeres landlov. Et pakhus ligger forladt ved molen. På væggen står med falmende bogstaver: "Schädelburg". Byen ligger for jeres fødder.

Et andet sted skærer sløve instrumenter gennem et menneskes kød. Blodet skvulper fra de åbne sår, mens livet forlader kroppen. De opspilede øjne ser ikke mere og fingrene stivner fastlåst om rebene. Det sidste skrig høres kun som en hæs lyd i nattens mørke.

Roligt går I ned af gaden til Stahlstadt - byens arbejderkvarter. Her skulle man nok kunne finde ly for natten og våde varer til at fugte ganen. Fra en åben dør høres den skrattende lyd fra en grammofon. I den røgfyldte mørke kan man knap skelne gæsternes ansigter. Her flyder det sorte øl fra de blanke messinghaner, mens gløden fra tobakken lyser op som små stjerner. Du føler dig hjemme.

Den døde krop rammer den våde jord og desperate hænder forsøger at dække liget med blade og kviste. En lyd. Hurtigt forsvinder skikkelsen i mørket. Snart vil endnu en livløs krop blive fundet.

Ved et bord på et værtshus sidder en kvinde. Hendes sprukne læber lukker sig om cigaretten, da hun langsomt og velovervejet inhalerer den opiumsparfumerede røg. Hun ved godt, hvad der foregår - men hvem gider høre på en gammel luder ...

Et scenarie om vanvid, afhængighed, vildskab, kunst og trangen til én mere ...

Played at

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)

Awards

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)

Nomineret, Bedste Bipersoner

Trivia

Links

Landlov til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=55Send corrections for this page