Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Det Glade Land

RPG system: Systemløst
Genre: Drama

By

✏️Klaus Meier Olsen

Description

Skældsordene hagler ned over os, mens vi i perfekt formation skærer os gennem folkemængden. Deres had fylder mig med stolthed over vores kamp, at vi stadig kan byde dem trods; men også med fortvivlelse over, hvor få vi er, over hvor grundigt deres løgne allerede har forgiftet folket.

En ældre kvinde, hvis ansigt er forvrænget af had, går med hævet stok til angreb på Thor. Det lykkes hende at vælte ham omkuld og ramme den ubeskyttede del af hans ansigt med sin stok; jeg kommer ham til undsætning og får hurtigt smidt kællingen væk.

Det er det samme hver gang. Vores forsøg på at fortælle folk sandheden ender med, at vi må løbe spidsrod gennem en flok af hjernevaskede landsforrædere. "Skrid! Forpulede jødeluder!" Jeg hjælper Thor op, og sammen med vore brødre samles vi om hagekors-fanen, ganske vist er vi få, men vi har sandheden og den historiske nødvendighed på vores side. "Racerent Danmark!" "Arisk front!" "Heil Hitler!" Folkemængden kaster den første sten.

Et scenarie om fem mennesker, der er nynazister. Om deres håb og frustrationer, om deres valg og skæbne, om ytringsfrihed og demokrati, men mest af alt om fem mennesker.

Played at

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)
Confekt IIc (2003)


Send corrections for this page