Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English

Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Det Glade Land

System: Systemløst
Genre: Drama

Af

✏️Klaus Meier Olsen

Foromtale

Skældsordene hagler ned over os, mens vi i perfekt formation skærer os gennem folkemængden. Deres had fylder mig med stolthed over vores kamp, at vi stadig kan byde dem trods; men også med fortvivlelse over, hvor få vi er, over hvor grundigt deres løgne allerede har forgiftet folket.

En ældre kvinde, hvis ansigt er forvrænget af had, går med hævet stok til angreb på Thor. Det lykkes hende at vælte ham omkuld og ramme den ubeskyttede del af hans ansigt med sin stok; jeg kommer ham til undsætning og får hurtigt smidt kællingen væk.

Det er det samme hver gang. Vores forsøg på at fortælle folk sandheden ender med, at vi må løbe spidsrod gennem en flok af hjernevaskede landsforrædere. "Skrid! Forpulede jødeluder!" Jeg hjælper Thor op, og sammen med vore brødre samles vi om hagekors-fanen, ganske vist er vi få, men vi har sandheden og den historiske nødvendighed på vores side. "Racerent Danmark!" "Arisk front!" "Heil Hitler!" Folkemængden kaster den første sten.

Et scenarie om fem mennesker, der er nynazister. Om deres håb og frustrationer, om deres valg og skæbne, om ytringsfrihed og demokrati, men mest af alt om fem mennesker.

Spillet på

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)
Confekt IIc (2003)


Indsend rettelser for denne side