About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Bruised

Front page for Bruised

(AKA: Kvæst!)

Genre: Fantasy, Komedie, Novellescenarie
Participants: 1 GM, 4 players

By

✏️Terese M. O. Nielsen

Download

PDF Scenario [Danish] (2.8 MB)

Description

The warrior, the wizard, the thief, and the cleric lead the war where all the orcs went extinct and have reaped their lavish reward. Why aren’t they happy? A fantasy pastiche about what happens to your character when the quest is over.

Krigeren, magikeren, tyven og præsten har ført an i udryddelsen af alle orkerne og sidder nu på slottet med belønningen. Hvorfor er de ikke lykkelige? En fantasy-pastiche om hvad der sker med din character, når questen er forbi.

Alle orkerne er døde. I er rige. Hvorfor er I så ikke lykkelige?

Krigeren, Tyven, Magikeren og Præsten sikrede sejren i det slag, hvor de sidste orker blev dræbt. Som belønning fik de et slot og alle de rigdomme, de kunne tænke sig. Her bor de nu. I dyb kedsomhed.

Heldigvis kommer der en budbringer med en opgave til dem. Der er noget helt galt i en landsby i nærheden. Det må undersøges!

Kvæst! handler om et fantasy-party, der leder efter en forbandelse, eller måske efter deres egen retning i livet. For hvad gør man, når kamp er ens liv, og kampen er vundet?

I kommer til at udspille drabelige og heltemodige kampe ved hjælp af et system med kampkort, og I kommer til at rollespille et klassisk fantasyparty på en klassisk quest.

Et novellescenarie om at finde en anden opgave i livet end at kvæste, når målet er nået.

I kommer til at foretage en sidste rejse, hvor I undersøger, hvorfor nabolandsbyen er så underlig, og hvad man skal kæmpe for, hvis man allerede har fået guld, ære og hævn. Eller om man i det hele taget skal kæmpe?

Played at

Test run UniCon2 (2024)
Fastaval - Otto & jagten på den gyldne pingvin (2024)

TriviaSend corrections for this page