Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English

Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

The Four Horsebabes

(AKA: The Four Horsebabes (and Dude) of the Apocalypse)

RPG system: Feng Shui
Genre: Komedie

By

✏️Christian Kjærgaard

Description

Episode V: Lord Helmuth Strikes Back!

Optimeret for Internet læsning.

Når du læser denne foromtale, bør du først sætte et eller andet monumentalt soundtrack på. Star Wars er et naturligt valg, men Gladiator, The Rock, eller Conan virker også glimrende. Du kan også bruge intromelodien fra Matador, men effekten bliver måske ikke helt den samme.

Løft nu din skærm, så den hælder 45 grader bagud og scroll denne tekst, så det ser ud, som om den glider ud mod en fjern horisont. Du er nu klar.

For ikke så længe siden i en galakse forholdsvis tæt på. Et Galaktisk Imperium bevarer fred og velstand, og tramper nådesløst på de fjolser, der ikke kan se de åbenlyse fordele ved at underkaste sig.

Imperiets kejserinde Shion, enehersker over Galaksen, blev for nyligt sikret i sin magt, da en lille gruppe tapre (og bemærkelsesværdigt dysfunktionelle) betjente fra Galakse Politiet afslørede et komplot mod hende ledet af den onde Lord Helmuth.

Nu, hvor Imperiet atter har genvundet sin stabilitet, er den lille gruppe betjente blevet forflyttet til sager så langt som muligt fra alle krisepunkter. Rygterne om, at det er fordi Galakse Politiet ikke har råd til at betale skaderne fra de katastrofer, denne gruppe altid skaber, er naturligvis fuldstændigt usandfærdige.

Men ondskaben kan ikke overvindes så let. I selve dette øjeblik samler nye kræfter sig for at true freden i Galaksen. Atter vil vores heltinder blive tvunget til at surfe en bølge af vold og lidelse gennem hele Galaksen. Og hvis jeg kender dem ret, vil de synge Beach Boys, mens de gør det.

Du kan sætte skærmen ned igen nu. Du er sikkert træt i armene.

Hvis du aldrig har set en Manga film, eller læst en Manga tegneserie, er dette cenarie, og dens unikke humor, nok ikke noget for dig. Det vil som det mindste, kræve en hurtig adoptering af nok, ukendte handlingsmønster.

Played at

Viking-Con 17 (1998)
Con Dôme (2002)
Con Dôme (2005)
Con Dôme (2006)

Awards

Viking-Con 17 (1998)

Winner, Bedste Bipersoner

TriviaSend corrections for this page