Alexandria

About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Glisten, Glisten

RPG system: Traveller

By

✏️Niels J. Jacobsen

Description

Fra tilmeldingsfolderen:

Dette scenarie vil utvivlsomt opretholde den åndeløse spænding som de sidste åres scenarier har skabt præcedens for. Desværre ved vi på nuværende tidspunkt absolut intet om hvad det måtte omhandle, men vi har den største tillid til designeren.


Fra kongresavisen:

Glisten/Glisten (2036 - A000986 - F) dato: 083 - 1118

Chef for de imperiske-flådestyrker i Glisten kommandør Vir Amuhi meddeler at det nu er nødvendigt at tage alle forholdsregler for at sikre Glisten mod de indtrængende Aslan'ske styrker, herunder inddragelse af alle rumskibe til systemets forsvar.

En talsmand fra Bilstein Yards udtaler stor modvilje overfor kommandør Vir Amuhi's beslaglæggelse af tre netop færdigbyggede patruljekrydsere, bestilt af regeringen på Bendor.

På trods af Vir Amuhi's forholdsregler, til sikring af Glisten-sektor mod de fremstormende Aslan Aorlakht (nye herrer), ser situationen i den sydlige del af Spinward Marches temmelig usikker ud - alle prøver at redde deres eget skind.

Derfor kommer Lidurian II's (Type S imperial scout) hurtige afrejse fra Glisten næppe som nogen stor overraskelse, det gør derimod Lidurian II's kurs sydpå...

Played at

Spiltræf (1988)


Send corrections for this page