Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Glisten, Glisten

System: Traveller

Af

✏️Niels J. Jacobsen

Foromtale

Fra tilmeldingsfolderen:

Dette scenarie vil utvivlsomt opretholde den åndeløse spænding som de sidste åres scenarier har skabt præcedens for. Desværre ved vi på nuværende tidspunkt absolut intet om hvad det måtte omhandle, men vi har den største tillid til designeren.


Fra kongresavisen:

Glisten/Glisten (2036 - A000986 - F) dato: 083 - 1118

Chef for de imperiske-flådestyrker i Glisten kommandør Vir Amuhi meddeler at det nu er nødvendigt at tage alle forholdsregler for at sikre Glisten mod de indtrængende Aslan'ske styrker, herunder inddragelse af alle rumskibe til systemets forsvar.

En talsmand fra Bilstein Yards udtaler stor modvilje overfor kommandør Vir Amuhi's beslaglæggelse af tre netop færdigbyggede patruljekrydsere, bestilt af regeringen på Bendor.

På trods af Vir Amuhi's forholdsregler, til sikring af Glisten-sektor mod de fremstormende Aslan Aorlakht (nye herrer), ser situationen i den sydlige del af Spinward Marches temmelig usikker ud - alle prøver at redde deres eget skind.

Derfor kommer Lidurian II's (Type S imperial scout) hurtige afrejse fra Glisten næppe som nogen stor overraskelse, det gør derimod Lidurian II's kurs sydpå...

Spillet på

Spiltræf (1988)


Indsend rettelser for denne side