About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

The Iron Chancellor and the Hypnotic Ray

Front page for The Iron Chancellor and the Hypnotic Ray

(AKA: Jernkansleren og hypnosestrålen)

Genre: Action, Fantasy
Participants: 1 GM, 4 players

By

✏️Morten Brøsted

Download

PDF Scenario [Danish] (1.8 MB)
Zip Characters [Danish] (2.6 MB)

Description

Et hæsblæsende steamfantasy action- og forviklingsscenarie om at nedkæmpe Kansler Bismarck og dennes skumle planer.

Scenariet foregår i en steamtech fantasysetting med magi, gale opfindere og romantiske helte. Det bruger et system baseret på spillekort, designet til at drive historien frem på en enkel og overskuelig måde. Når man gør noget, spiller man et antal kort baseret på ens evne. Spiller man ruder fokuserer man på at gøre det hurtigt, spar, på bevægelse og interaktion med omgivelser, klør på kraft (f.eks. råstyrke eller intensitet) og hjerter på sikkerhed eller forsigtighed. Systemet er designet til at gøre selv de mindste spilinteraktioner levende og kampene hurtige, hæsblæsende og underholdende.

Indtag rollen som den heltemodige husar Max, den mystiske troldmand Dampe, den gale videnskabskvinde Karla eller den mystiske, kompetente, papirædende adelsdame Hertha Thaumaton.

Historien er et stilbevidst ræs med overdrevet skuespil, intens romance, stærke følelser og dramatiske taler. Og selvfølgelig masser af historiedrevet action.

Action
Romance
Victoriansk

Spillertype: Du kan lide at spille med et system og være medskaber af historien. Du kan lide action, højspændt dramatik og victorianske fortællinger. Du er genrebevidst, og mere interesseret i den gode historie og din rolle i den, end at din figur får succes.

Spilledertype: Som spilleder skal du kunne bruge et nyt spilsystem som du skal sætte dig ind i. Du skal kunne overskue mange tråde i fortællingen, sætte en stemning, og pace actionscener (tænk Tintin-filmen eller Indiana Jones). Scenariet er på dansk og oversættes ikke.

Played at

Fastaval: Otto for folket (2023)


Send corrections for this page