About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Wolf Force Four II

(AKA: Detour through Disneyland)

RPG system: Tales from the Floating Vagabond
Genre: Komedie

By

✏️Anders Tychsen

Description

To af de tre små grise løb glade og legende igennem skoven, mens de spillede på deres violin og fløjte. Fuglene sang fra oven, og en evig sommersol skinnede ned gennem løvet på de glade væsener.

Den lille havfrue svømmede kækt om kap med et par delfiner og betragtede de fantastiske væsener lege i bølgerne. Omkring hende gik livet sin vante gang i den våde verden, og hun følte sig sådan virkelig i live denne pragtfulde sommerdag.

I en topsikker hangar stod en massiv, sortklædt skikkelse bøjet over en stor kasse. Fra kassen kom lav tale, som nærmest lød lidt mekanisk. En lyskegle fejede hen over væggen bag den sortklædte, cigarrygende skikkelse, og den forsvandt med et svagt pust.

En skygge krøb langsomt gennem løvet hen imod de to små grise.

To massive, femten meter lange væsener gled stille som muræner gennem vandet i en kløft dybt under den lille havfrue og delfinerne. Fra kassen hørtes en dyb rumlen.

Yes, så er den her igen. Vores alle sammens intergalaktiske superskurk, Dr. X, er flygtet fra sin fængselsplanet, og har atter iværksat en grum plan for at sikre ham verdensherredømmet. Denne gang er scenen sat på Toon, den verden hvor alle tegneserier fødes og ... dør.

Played at

IRIIB (1999)


Send corrections for this page