Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Wolf Force Four II

(Alias: Detour through Disneyland)

System: Tales from the Floating Vagabond
Genre: Komedie

Von

✏️Anders Tychsen

Beschreibung

To af de tre små grise løb glade og legende igennem skoven, mens de spillede på deres violin og fløjte. Fuglene sang fra oven, og en evig sommersol skinnede ned gennem løvet på de glade væsener.

Den lille havfrue svømmede kækt om kap med et par delfiner og betragtede de fantastiske væsener lege i bølgerne. Omkring hende gik livet sin vante gang i den våde verden, og hun følte sig sådan virkelig i live denne pragtfulde sommerdag.

I en topsikker hangar stod en massiv, sortklædt skikkelse bøjet over en stor kasse. Fra kassen kom lav tale, som nærmest lød lidt mekanisk. En lyskegle fejede hen over væggen bag den sortklædte, cigarrygende skikkelse, og den forsvandt med et svagt pust.

En skygge krøb langsomt gennem løvet hen imod de to små grise.

To massive, femten meter lange væsener gled stille som muræner gennem vandet i en kløft dybt under den lille havfrue og delfinerne. Fra kassen hørtes en dyb rumlen.

Yes, så er den her igen. Vores alle sammens intergalaktiske superskurk, Dr. X, er flygtet fra sin fængselsplanet, og har atter iværksat en grum plan for at sikre ham verdensherredømmet. Denne gang er scenen sat på Toon, den verden hvor alle tegneserier fødes og ... dør.

Hier gespielt worden

IRIIB (1999)


Korrektionen für diese Seite einschicken