About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Noahs Ark – resurrection

Front page for Noahs Ark – resurrection

Genre: Fastaval Junior

By

✏️Bjarke Annesen
✏️Kjartan Annesen

Description

Året er 2082, og jorden er på vej til sit endelige kollaps. Hvert år er naturkatastroferne blevet værre og værre. Dagslyset trænger sjældent igennem til jordoverfladen, og der er konstante oversvømmelser i de fleste kystnære byer.
De store megacorps sætter dagsordenen i flere og flere dele af verden. Den ekstravagante rigmand Jæff Noah Bezåz har sammen med sin ven Elang Mask skabt en gigantisk industri inden for rumfart. Du er medarbejder i vagtværnet Surveillance 4U, som står for sikkerheden på Space center Q-666. Du sætter en ære i dit arbejde, men lønnen er ussel og står ikke mål med din årelange uddannelse.
Det er netop gået op for jer i din lille medarbejdergruppe, at Jæff og Elang har gang i noget meget lusket. De sidste par måneder er det væltet ind med stenrige mennesker fra hele verden, og personalet på space center Q-666 er blevet firdoblet. Netop i dag er der havnet en brun konvolut på dit bord, hvor der står “Classified XX – Jæff N. B.” Den er tydeligvis havnet det forkerte sted. Nysgerrigheden sejrer og med rystende fingre åbner du for den brune konvolut…

Played at

Fastaval - Føniks' genopstandelse (2022)


Send corrections for this page