About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Soldier 327

Front page for Soldier 327

(AKA: Soldat 327)

Participants: No GMs, 2 players

By

✏️Rasmus Lyngkjær

Download

PDF Scenario [Danish] (5.3 MB)

Description

Den 8. April 1940 sidder soldaterne Svend Åge og Bjarne Christian på et høloft i Sønderjylland og taler om håbet, frygten og livet. I morgen vil en af dem være død.

Foromtale

Aftenen før Tysken invaderer Danmark med kampvogne og flyvemaskiner, sidder I på et høloft med jeres cykler ventende udenfor. I kender ikke hinanden godt, men I er begge blevet tildelt en soveplads her. I ved, at det kan være den sidste aften, I deler med nogen. Sammen vil I læse breve hjemmefra, spise en madpakke, tale om jeres liv, og alt det, krigen egentlig betyder for jer. I morgen vil jeres liv ændre sig for evigt, men i aften er høet varmt, og madpakken indbydende.

Som spiller kan du forvente at blive sat ind i tiden 1940. Du får både udleveret breve og en madpakke fra en spilleder, der leder den introducerende workshop. Derfra gå du og din medspiller til spillelokalet, jeres høloft, hvor spillet begynder. Sammen åbner I jeres breve og læser dem. Instruktionerne i brevene leder jer gennem scenariet. Det primære spil vil være samtale, med oplæg fra brevene.

OBS Der vil være optagede udgaver af brevteksterne, som tillader dig at lytte til dem fra din telefon med høretelefoner i.

Spillertype

Du er en spiller, der ønsker at fokusere på de underspillede følelser. Du ser værdi i rejsen, selv når enden er uundgåelig. Du er interesseret i at undersøge dybere emner gennem samtale og improvisere ud fra den information, du får fra workshoppen og brevene for at sætte dit præg på soldaternes sidste aften sammen.

Antal spillere og spilledere: 2 spillere, spillederløst

Tid: 2 timer

Sprog: Dansk

Aldersgrænse: 12+

Læsemængde: 4 breve på omtrent en side hver. Mulighed for lydfil med brevene på, så de kan blive læst op for dig under scenariet.

Online: Nej

Stikord:
Slice of weltschmerz
Madpakke-intimitet
Stilheden før stormen

Played at

Fastaval - Føniks' genopstandelse (2022)


Send corrections for this page