About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Bosei Geek Week (2024)

Bosei Geek Week

Location: Idrætshøjskolen Bosei, Præstø, Denmark
Date: 14. - 20. July 2024

Part of: Other

About the convention:

Bosei Geek Week i uge 29 - 2024
Klanerne er i krig og imens slagene bliver kæmpet ude på slagmarken, slås ninjaerne i mørket! Hvilken kan vil sejre? Kom med til Geek Week i uge 29 og hjælp DIN ninjaklan med at vinde!

Tag på højskole i uge 29 og oplev et helt unikt fællesskab og sammenhold! Bosei Geek Week varer fra søndag den 14. til lørdag den 20. juli 2024.

Alle deltagere skal i ugens løb arbejde sammen i skyggefællesskaber og i ninjaklanerne klare de udfordringer, der ligger i vejen for den totale sejr og derefter den totale magt, over hele riget! Kom med og form din ninjaklan og i sidste ende stå, som de skyggekrigere der samler alle under samme banner! En uge i kastestjernens tegn!

Nyd nørdlivet – Ugen er bygget op med en blanding af store fællesaktiviteter for alle og fag, som man frit kan vælge imellem. Du kan prøve kræfter med fag som japansk, koreansk, k-pop dans, cosplay, bordrollespil, brætspil, esport, kortspil, manga-tegning og miniature model building. Alle fag er designet sådan, at det er let at komme ind i, hvis man er nysgerrig og aldrig har prøvet det før, samtidig med at øvede nørder indenfor de forskellige fag nok skal få al den udfordring, de vil.

Mød venner for livet - Bosei Geek Week handler ikke kun om at besejre ondskabens tropper og lære nye casting-teknikker eller k-pop moves – det handler også om at møde en masse nye og gamle venner og besejre ondskabens tropper og lære casting-teknikker sammen med dem. Der bliver masser af tid til at slappe af og hygge løs i godt selskab, og der er noget nyt på programmet hver aften; bålaften, quizaften, filmaften og til sidst den legendariske karaoke-aften.

We haven't had access to a program for this convention. The list is simply based on external references, memory, rumours and so on and the list might not be completed.
If you have a correction or are in access of a program then please send us an update.

Organizers

Underviser i Cosplay Vicki Søvang
Underviser i Esport Nikolai Meier
Underviser i Japansk & kreative fag Line Nordskjold
Underviser i Koreansk Ida Hammer úr Skúoy
Underviser i rollespilsfag Jeppe Smaug Vestergaard

LinksSend corrections for this page