Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Bosei Geek Week (2024)

Bosei Geek Week

Plats: Idrætshøjskolen Bosei, Præstø, Danmark
Datum: 14. - 20. juli 2024

Del av: Övriga

Om konventet:

Bosei Geek Week i uge 29 - 2024
Klanerne er i krig og imens slagene bliver kæmpet ude på slagmarken, slås ninjaerne i mørket! Hvilken kan vil sejre? Kom med til Geek Week i uge 29 og hjælp DIN ninjaklan med at vinde!

Tag på højskole i uge 29 og oplev et helt unikt fællesskab og sammenhold! Bosei Geek Week varer fra søndag den 14. til lørdag den 20. juli 2024.

Alle deltagere skal i ugens løb arbejde sammen i skyggefællesskaber og i ninjaklanerne klare de udfordringer, der ligger i vejen for den totale sejr og derefter den totale magt, over hele riget! Kom med og form din ninjaklan og i sidste ende stå, som de skyggekrigere der samler alle under samme banner! En uge i kastestjernens tegn!

Nyd nørdlivet – Ugen er bygget op med en blanding af store fællesaktiviteter for alle og fag, som man frit kan vælge imellem. Du kan prøve kræfter med fag som japansk, koreansk, k-pop dans, cosplay, bordrollespil, brætspil, esport, kortspil, manga-tegning og miniature model building. Alle fag er designet sådan, at det er let at komme ind i, hvis man er nysgerrig og aldrig har prøvet det før, samtidig med at øvede nørder indenfor de forskellige fag nok skal få al den udfordring, de vil.

Mød venner for livet - Bosei Geek Week handler ikke kun om at besejre ondskabens tropper og lære nye casting-teknikker eller k-pop moves – det handler også om at møde en masse nye og gamle venner og besejre ondskabens tropper og lære casting-teknikker sammen med dem. Der bliver masser af tid til at slappe af og hygge løs i godt selskab, og der er noget nyt på programmet hver aften; bålaften, quizaften, filmaften og til sidst den legendariske karaoke-aften.

Vi har inte fått något program för detta konvent, så översikten över spel är endast baserad på externa referenser, hågkomster, tidiga rykten, etc, och är därför kanske inte komplett. skicka oss en rättelse.

Arrangörer

Underviser i Cosplay Vicki Søvang
Underviser i Esport Nikolai Meier
Underviser i Japansk & kreative fag Line Nordskjold
Underviser i Koreansk Ida Hammer úr Skúoy
Underviser i rollespilsfag Jeppe Smaug Vestergaard

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan