About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Forum prisuddelingsreception (2024)

Location: København N, Denmark
Date: February 25, 2024

Part of: Forum

About the convention:

Enkeltstående reception for uddeling af Årets Bifald og Årets Ildsjæld for 2023, hvor Forum ikke fandt sted.

Awards

Årets Bifald

Nadia Due Herbst
Nadia nomineres til årets bifald for sit store arbejde i mange større og mindre fællesskaber i Bifrostmiljøet. 0m det er som bestyrelsesmedlem i Rollespilsforeningen Saga, Arrangørarbejdet i Nordheim - Den Magiske Skole i Odense eller hendes store arbejde med Magiske Dage, der bringer lidt af magiens verden til mange tusinde mennesker, så kaster Nadia sig ind i arbejdet med en ukuelig vilje og drivkraft.

Nadia formår at samle frivillige og aktører fra store dele afDanmark og har også givet sig i kast med store Bifrost arrangementer, som Forum og Knudepunkt. Nadia er den sikre hånd bag kulisserne, mesteren af excel-arket, en effektiv organisator med styr på kommunikation og økonomi.

Nadia nomineres for sit store arbejde med de store og små Bifrostfællesskaber, for at bringe rollespil ud til en større gruppe og for altid at skabe en tryg stabil kerne i alt det arbejde, hun engagerer sig i.
Bjørn-Morten Vang Gundersen
Bjørn-Morten er nomineret til Årets Bifald takket være hans langvarige engagement og unikke bidrag til rollespilsmiljøet. Med scenarier til ESFROAG siden 2010, seneste projekter på Fastaval og Høstspillet, samt komposition af sange til events som College Of Wizardy, har han konsekvent løftet niveauet for spiloplevelser.

Hans dedikation strækker sig også til fotografi, hvor han ikke blot har dokumenteret store arrangementer som Daemon og Winter Tradition professionelt, men også gratis delt sit talent ved andre scenarier som West End High og Den magiske Skole Aarhus. Bjørn-Morten fortjener prisen, ikke kun for sin kreativitet, men også for at dele den med hele rollespilsmiljøet.

Bjørn-Morten nomineres til Årets Bifald for hans ukuelige "ja-hat", og for at sætte fokus på bedre billeder til rollespil, så vi har endnu mere lyst til at vise vores hobby frem.
Cæcilie Olsson
Cæcilie startede sin kamp for et grønnere og mere naturrigt Bifrost i 2019, hvor hun sammen med Jesper Kristiansen startede projektet "Helt ud i skoven", et projekt støttet af friluftsrådet der skulle bane vejen for mere natur kendskab. Projektet blev færdigt med stor succes i 2021, men det var Cæcilie bestemt ikke, tværtimod!

Hun har siden da kæmpet med at få natur og dens mange muligheder med i Bifrost. Og det er faktisk lykkedes rigtigt godt!

Cæcilie er aktiv i friluftsrådet på vores vegne, hvor hun arbejder for at flere foreninger med børn og unge kan få adgang til grønne områder og faciliteter. Hun har deltaget i level-up weekender, sommerskoler, afholdt kurser for Bifrost medlemmer, hele tiden med det formål at vække begejstringen og forundringen for vores fantastiske natur hos alle hun møder. Vi kan takke Cæcilie for at utrolig mange Bifrost medlemmer har fået en ny respekt og forståelse for naturen og dyrelivet i de danske skove.

Cæcilie er en utrættelig force for Bifrosts adgang til flere og flere lokationer i hele landet og hendes kendskab til både den fysiske natur, men også de styrelser og foreninger der har brugsretten, har åbnet døre vi ikke turde drømme om.

Derudover har Cæcilie udarbejdet Bifrost første naturpolitik, som vi kommer til at arbejde med de næste mange år.
Jacob Kronby Schulze
Jacob nomineres til Årets Bifald for sit store arbejde med at holde fanen højt for hele miljøet.

Der er nærmest ingen, der har brugt mere tid på fællesskabet gennem årene end Jacob. Han har i en årrække siddet som formand for Bifrost, hvor han igennem tykt og tyndt har kæmpet for Bifrosts medlemmer, og har igennem årene været med til at løfte niveauet med en stor grad af professionalitet og en sjette sans for paragraffer.

Han har en stor forståelse for miljøet, og han har brugt utallige timer på at dele sine erfaringer videre til alle, der kunne drage nytte af dem. Han har været med til at nedbryde mange barrierer med hans villighed til at lytte og forstå, og har ihærdigt arbejdet for at give lokalforeningerne indsigt i, hvad Bifrost egentlig er.

Vigtigst af alt har Jacob et hjerte af guld, og hjælper uden at tøve, hvis nogen skulle spørge ham.
Mads Fløe
Mads Fløe fortjener uden tvivl nomineringen til Årets Bifald for hans utrættelige indsats og betydelige bidrag til brætspilsdesignsamfundet. Siden 2016, har han været hjernen bag Game Rush på Fastaval, hvor han med imponerende evne har inspireret mange til at designe deres første brætspil eller udfordret erfarne designere.

Mads har stået i spidsen for Designer's Retreat siden 2019, hvor brætspilsdesignere samles en hel weekend for at teste, udveksle erfaringer og opbygge forbindelser, og siden 2020 har han koordineret Designers Night på Aarhus Brætspilsfestival.

Mads arbejde strækker sig ud over Danmarks grænser og samler deltagere fra hele verden, og skal anerkendes med prisen, da alt, hvad han gør, udspringer af hans kærlighed til brætspil, og hans ønske om at dele sin ekspertise og støtte andre i deres rejse som brætspilsdesignere.

Dermed ville Årets Bifald være en velfortjent hyldest til hans exceptionelle bidrag til brætspilsverdenen.

Årets Ildsjæl

Emil Løhr Skafte Nielsen
Emil nomineres til Årets Ildsjæl for sit store arbejde i foreningen Kompagni Gottheim.

Emil er en af dem, der altid gør en ekstra indsats. Han brænder for at skabe nye projekter og oplevelser, og er en afdrivkræfterne bag foreningens vækst i årets løb.

Han har over det seneste år startet en lang række projekter i foreningen, der er med til at holde rollespilsmiljøet på Bornholm aktivt, blandt andet liverollespilskampagnen Ved Flodens Bred, hvor han agerer spilmester.

Han har arrangeret foreningsdage, hvor børn og unge kan komme og prøve kræfter med brætspil eller figurspil, og stod i foråret for at tage foreningens hold med til Krigslive under den bornholmske fane.

Kort sagt lægger Emil utroligt meget arbejde i at løfte fællesskabet hver eneste dag, og hans entusiasme og gåpåmod smitter af på alle omkring ham.

Emil er nomineret, fordi han er den type ildsjæl, enhver forening ville være heldig at have.
Martin Alring
Martin er nomineret for hans kæmpe arbejde i foreningen Rollespilslauget og området omkring Holbæk.

Han går forrest hver gang uanset om der skal løftes tunge ting eller fondssøges.

Han har succes med Stort set alt han kaster sig ud i, og formår virkelig, med sit frivillige arbejde at sætte Holbæk på Bifrost kortet.

Han står bag en uendelig liste af projekter så som, affaldsindsamling i naturen, halloween labyrint, kamptræning for unge og at skaffe lokaler til foreningen for bare at nævne et par.

Det skal siges at Martins version af lokaler inkludere 650 kvm værksted, industrikøkken, biograf og spillerum.

Selv med alle disse projekter formår Martin ligeledes at inkludere gamle som nye rollespillere og er ikke bange for at lade folk vokse i opgaven og lære fra sig.

For at citere indstillingen "Hvis det ikke er en ildsjæl, hvad er så?"
Hjalte Søsborg-Würtz
Hjalte nomineres som årets ildsjæl for sit store arbejde i Skovens Herskere.

Siden Skovens Herskere blev dannet i 2021 har Hjalte fungeret som foreningens rygrad og arbejder utrætteligt med foreningen.

Hjalte er foreningens formand, tager initiativ, skriver plots og står for events.

Han er integral for foreningens oprettelse og udvikling.

Hjaltes rolle i Skovens Herskere gør en stor forskel for en masse børn og unge mennesker, der ikke Ville have et alternativ uden skovens herskere og alt Hjaltes arbejde.

Særligt arbejder de på en ny måde, hvor børn i alle aldre kan deltage, da forældrene også deltager i aktiviteten.

Hjalte nomineres altså for sit store arbejde i at grundlægge en ny forening, for sit bestyrelsesarbejde og alt det frivillige arbejde han lægger i foreningens aktiviteter og unge medlemmer.
Xander Lerwick Endahl
Xander er nomineret til Årets ildsjæl i 2023 for hans arbejde med renovering af foreningslokaler. Han har kastet sig over projektet med en iver og entusiasme der smitter af på resten af medlemmerne.

Udover at have stået for fondssøgningen der gjorde projektet muligt, har han ligeledes ageret projektleder og personligt involveret sig og bidraget til alle aspekterne af byggeriet. Han har formået at inkludere og motivere Rollespilfabrikkens medlemmer og gået forrest med de over 400+ timers frivilligt arbejde der allerede er lagt.

Udover overstående arbejde står Xander ligeledes for foreningens køretøjer.

Han sørger for de altid er klar til næste projekt. Sidst men ikke mindst arrangerer han masser af sociale arrangementer.

Alt dette gør at vi mener Xander er den type ildsjæl frivillige foreninger er bygget af, og derfor også fortjener at blive nomineret til Årets Ildsjæl i Bifrost.
Natasha Harvøee
Natasha nomineres som årets ildsjæl for hendes store arbejde i Hareskoven

Natasha har de sidste 8 år i Hareskoven vist, at hendes hjerte brænder for kampagnen, foreningen og hendes mange spillere.

I gode som svære tider har Natasha med godt hjerte og social tæft navigeret den store spillergruppe og har sikret at Hareskovens historiske kampagne bliver ført med sikker hånd.

En vigtig del af Natashas arbejde de senere år, har været at sikre en god tone mellem arrangører og spillere.

Natasha har arbejdet med det sociale fællesskab omkring Hareskoven og sat gode rammer for relationen og kommunikationen mellem arrangører og spillere.

Natasha indstilles altså for sit store arbejde som arrangør, sit drive for hele tiden at forbedre sig selv og kampagnen samt hendes arbejde med Hareskovens sociale fællesskab.

OrganizersSend corrections for this page