About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Forum (2022)

Forum

Location: Vejen Idrætscenter, Denmark 🗺️
Date: 2. - 4. September 2022

Part of: Forum

Download

PDF Programme (38.2 MB)

Awards

Årets Bifald

Sofie Liv Støvelbæk
Sofie nomineres for for at have sat et tydeligt aftryk på Bifrost, vores fællesskaber og store arrangementer. Sofie har en uendelig liste scenarier, arrangementer, både store som små, nationale som internationale, på CV'et, og flere på vej b.la. Knudepunkt 2023 her i Danmark, hvor hun aktivt har gjort en indsats for at inkludere og oplære de unge generationer, der kommer efter hende. Med clip-board i hånden, er hun kåret til Bifrosts "dronning af logistik", hvor hun med præcision, åbenhed og skarpe excel-ark har fået det umulige til at gå op, og fået selv den mest avancerede arrangementsopsætning til at virke legende let.

Men det er ikke kun hendes kompetencer som arrangør der skinner igennem, når man snakker om Sofie som forbillede. I alle sine år i miljøet har hun kæmpet for et større og bedre Bifrost, og et miljø omkring landsforeningen der kan rumme alle der vil være med. Hun har været næstforkvinde i Bifrosts hovedbestyrelse, og var med til at skabe Piger i Panser i 2009, og giver gerne sin viden videre til yngre arrangører, om at kunne tale for sig og vide, at man er noget værd.

Sofie er en kæmpe inspiration og et forbillede uden lige, og med sit arbejde, aftryk på Bifrostfællesskabet og stadige trang til at arrangere de store arrangementer, fortjener hun et stort bifald!
Klara Rotvig
Klara nomineres for sit årelange arbejde for at skabe rammerne for et tryggere Bifrost-Danmark. Hun har de sidste 5 år været med til at udvikle, undersøge og udbrede idéen om bl.a. tryghedsværter, sikkerhedsmekanikker og debriefinger. Hun har arbejdet ikke kun i udelukkende dansk kontekst, men tager også meget af sin viden og erfaring med hjem fra udlandet, hvor hun troligt deltager til konferencer, scenarier og andet med tryghed på dagsordenen. Det er takket være Klaras utrættelige arbejde og inspirerende formidling, at Bifrostfællesskabet har sat tryghed i førersædet i vores samtale om vores miljø og fællesskab. Uden hende, ville tryghedsværtsbegrebet ikke være så udbredt, som det er nu!

Hendes mange kurser, timer på sommerskolen og til Level-Up weekend har været startskuddet til en hel ny generation af tryghedsværter, det er godt klædt på tilBifrostfællesskabet arrangementer, foreninger og fællesskaber.

Hun hyldes for at bringe tryghed i vores fællesskaber i fokus, og lægge grobunden for at gøre Bifrost mere åbent, trygt og til et bedre sted! For det er hun en kæmpe inspiration, og fortjener et stort bifald!
Noah Lynge Adkins
Noah nomineres for sit non-stop arbejde for at udbrede og give det danske Bifrostfællesskab de bedste mulige muligheder, hvad end han har gjort det som hovedkraft bag et nyt ungelokalmiljø, i Bifrosts hovedbestyrelses mange udvalg, i sine andre foreningsarbejder eller i sit lokalpolitiske virke. Ingen, der har mødt Noah, er i tvivl om, at han de sidste mange år har brændt for - og stadig gør - at udvikle og gøre Bifrostfællesskabet endnu mere favnende. Senest har han som del af Folkeoplysningsudvalget i Aarhus været med til at etablere en ny ungepulje (Strakspuljen), som fører idéen om, at unge og nye arrangører skal have mulighed for at prøve alle de små, sjove, vilde projekter af, uden for meget økonomisk besvær, videre ind i en kommune, der ellers traditionelt har været tung at danse med som Bifrost-arrangør. Noah drømmer, og så gennemfører han det, og for den forandring, det skaber i Bifrostfællesskabet, fortjener han et stort bifald.
Mikkel Ørsøe
Nomineres for sine mange års arbejde for bedre sikkerhed i miljøet og sin rolle i det tunge politiske arbejde i forhold til erhvervelsen og udviklingen af Wonderland projektet. Det seneste år har han været en aktiv del af Wonderlands store renovering med alt fra fyldning af kælder, fikse toiletter til at trække ledninger i deres nye aktivitets-villa. Når han ikke bygger på Wonderland, laver sikkerhedsplaner og snakker med embedspersoner, rejser han landet rundt med sin kone og uddanner flere af Bifrosts aktive i førstehjælp.

Vi mener han fortjener at blive anerkendt af miljøet som en af de talrige personer, der driver os fremad og kan sikre at vi alle får fantastiske og sikre oplevelser i fremtiden.
Karen Bech Sørensen & Rebecca Alkjær Møller
Karen og Rebecca nomineres for at have løftet Fastaval i næsten et årti. Siden 2016 har Karen og Rebecca siddet som Infobosser i 6 år, hvorefter de nu sidder som generaler på 3. år hvilket er en formidabel præstation som Fastavalarrangører. De har stået overfor store beslutninger, både i coronanedlukningen og genoplivningen af Fastaval, men ved hver krise har deres lederskab været samlende og inspirerende for fællesskabet og Bifrost, hvoraf bl.a. deres online Fastaval model var en inspiration for andre fællesskabers under nedlukningen. Og selv med det kæmpe pres der kommer med at være generaler, er Rebecca og Karen ikke gået på deres kompromis med deres værdier. De to kompetente arrangører har gjort en kæmpe indsats for at byde unge arrangører ind på arrangørposter, i bunkeren og lytter til deres næsten 1000 deltagere, arrangører og aktive åbent, ærligt og i øjenhøjde. De arrangerer også det næste Fastaval, med målet om at inkludere endnu flere unge og nye arrangører ind i fællesskabet. Det fortjener de et stort bifald for!

Årets Ildsjæl

Christian Mandrup Møller
Vi nominerer Christian Mandrup Møller som årets ildsjæl for at være en engageret administrativ alt-muligt-mand, der har styrket det odenseanske rollespilsmiljø gennem de sidste mange år.

Han har været Føniks' repræsentant i Folkeoplysningsudvalget i 8-ish år (og er det stadig). Har har været en af drivkræfterne bag sammenlægningen af Rottehullet og Solhverv der forenede vores miljø og skabte Føniks.

Han har siddet i bestyrelsen i mange år før i tiden, men især det sidste år hvor han har været Formand, har han været en ildsjæl. Her har han bla. været en af drivkræfterne bag en tryghedshåndbog.

Han træder sjældent frem og promoverer sig selv, men sker der noget i Føniks, er der stor chance for at Christian har hjulpet til. Om det er med at søge fonde, starte nye projekter op, eller at gøre fællesskabet til et rart sted at være, så står han klar.
Daniel Vedel
Daniel nomineres til årets ildsjæl for det arbejde han har lagt i sin lokalforening, Hareskoven Rollespilsforening. Han har det sidste års tid løftet foreningen på mange måder: ved at stå for digitalisering af foreningens systemer, færdiggørelse af gamle projekter, igangsættelse af shelterbygning og ved at trække på sit netværk og skabe en spillerrekrutteringskampagne, der samarbejder med lokale nørde-virksomheder. Udover sine bedrifter er Daniel også i sig selv en motiverende og samlende kraft - han er god til at inddrage andre medlemmer i projekter, og inspirerer på en realistisk måde til deltage i og være med til at bygge foreningen endnu mere op. For det fortjener han at blive hyldet som en af Bifrosts mange ildsjæle!
René Skall
Rene har gennem de sidste par år gjort virkeligt meget for Star Wars Legion miljøet. Denne indsats viser han både ved at arrangere turneringer og her introducere nye spillere til figurspil i Star Wars universet, og ved at vise børn og unge hvordan man spiller, og hjulpet dem i gang med spillet på en god måde. Samtidig lægger han også et stort arbejde i at afholde en Star Wars legion qualifier senere på året, hvor flere spillere kommer til Aalborg for at vinde en billet til USA, og kvalificering til verdensmesterskabet. Dette event trækker spillere fra bla. Tyskland, Polen, Frankrig og Sverige.

På ganske få år han har bragt denne del af tabletop-miljøet i Danmark langt, og vi tiltrækker os som nævnt nu international opmærksomhed.
Martin Andreas Dahl Sinding
Martin nomineres til årets ildsjæl for det kæmpe arbejde, han stabilt og trofast lægger i sit lokalmiljø og alt, hvad det rører ved. For det første, så taler hans mange projekter for sig selv - Han er chef for 2 børnerollespilskampagner, laver bordrollespil for børn, arrangerer livescenarier, er erfaren fastavalforfatter til Fastaval OG laver FORUM i år, for andet år i træk. Alt sammen frivilligt.

Men ikke nok med det, så gør han et fantastisk stykke arbejde, og man kan altid regne med, at det arbejde Martin laver, er i orden. Han ved præcis hvad han er god til, hvornår han skal spørge om hjælp, og hvornår han ikke har tid til en opgave, og må sige nej. Han er en inspiration for resten af Rollespilsfabrikken, en fantastisk ven, det altid er åben og inkluderende og opmærksom på at alle har det godt i sit fællesskab.
Finian Westergaard
Finian nomineres til årets ildsjæl for at være den kæmpe stjerne, som han er, i Aarhus' lokalmiljø. Han er en af Elysions største støtter, der altid dukker op med en hjælpende hånd eller kloge ord. Samtidig er han også virkelig god til at sige fra på en god måde, når han ikke har tid/overskud, og opfordrer også andre til at passe på sig selv; noget som også er utrolig vigtigt for at kunne bevare ilden i frivilligt arbejde. Udover at Finian bare generelt er et stort forbillede, har han formået at fastholde stort set alle de nytilkomne i Elysions magiske skole - ved bare at være sit eget, engagerede selv, der møder dem, hvor de er, og aktivt lytter. Han nomineres altså for sit vedholdende virke i sin lokalforening; som arrangør, som en del af bestyrelsen og som aktiv deltager. Han er en kæmpe inspiration for andre arrangører, holdledere og medspillere, og foreningen ville simpelthen ikke være det samme uden ham. Det fortjener han en hyldest for!

Organizers

Bar Astrid Feldstein
Bar Tjalfe Chessni
Fest og Program Amalie Holmstrøm Sichlau
Hovedarrangør Ingrid Kaaber Pors
Hovedarrangør Johannes Madsen
Hovedarrangør Martin Andreas Dahl Sinding
Hovedarrangør Mikkel Bistrup Andersen
Info Ann Christensen
Info Benjamin Borød
Info Martin Brown
Info Mikkel Bistrup Andersen
Info Peter Kamrath
Info Thomas Valdemar Graae
Logistik Anton Barslund Raupach
Logistik August Skovmand
Logistik Rune Hald
Tryghedsvært Alberte Hørdum
Tryghedsvært Andreas Esso Jensen
Tryghedsvært Freja Lunau
Tryghedsvært Ingrid Kaaber Pors
Tryghedsvært Sølve
Økonomi Ann Christensen

LinksSend corrections for this page