About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Chili Con Chrome (1997)

Location: Skørping Skole, Skørping, Denmark
Date: 25. - 27. July 1997

Part of: Other

About the convention:

Nøgleordet i den sære titel er Chrome - for denne nordjyske kongres har nemlig cyberpunk som tema. Chili Con Chrome er et ambitiøst kongres-projekt, der satser på at give deltagerne en totaloplevelse.

Som det passer sig for en cyberpunk-kongres, har arrangørerne gjort, hvad de kunne for at stable et multimedie-cirkus på benene: i Skørping kan man gå i biografen og se sci-fi-film som del af kongressen, og man kan også gå i cyber-cafeen og høre ambient-musikere fra det ålborgensiske musiksted Tusindfryd.

Men selvfølgelig er der også rollespil på programmet, både 'almindeligt' og live. Den århusianske arrangørgruppe Sputnik kommer til det nordjyske og laver to større live-spil - et Werewolf-scenarie om fredagen og et stort cyberpunk-live om lørdagen, hvor arrangørerne har fundet nogle grå kældergange, som passer til den trøstesløse stemning.

Og endelig har Chili Con Chrome nogle af de efterhånden sædvanlige kurser og foredrag på programmet, så der skulle være nok at tage af...

We haven't had access to a program for this convention. The list is simply based on external references, memory, rumours and so on and the list might not be completed.
If you have a correction or are in access of a program then please send us an update.

Referenced in the following articles

Centralen Page 54 Fønix nr. 16 (April 1997) Fønix
Centralen Page 48 Fønix nr. 17 (Juni 1997) Fønix


Send corrections for this page