Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

En fandens historie: I krig gør djævelen plads i helvede

Forside til En fandens historie: I krig gør djævelen plads i helvede

Genre: Drama
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Arrangeret af

Lokes Garage

Af

✏️Jorgo A. Larsen
✏️Jakob Ponsgård
📰Jonas Trier

Download

PDF Spillederkompendium (7,1 MB)
PDF Karakterer (11,3 MB)
PDF Kort (1,0 MB)
PDF Patronkort (5,4 MB)

Foromtale

Gastågerne lettede og de fem soldater kunne igen mærke deres blodfyldte vabler gennem angsten. Håbet havde for længst taget deres uskyld i hånden og deserteret fra frontlinjen. Nu var der bare deres kroppe tilbage i mudderet, skælvende i takt til eksplosionerne. Monotonien havde efterhånden lukket sig om dem, kun afbrudt af den hule lykke som muggent brød og råddent vand kunne levere.

’En Fandens Historie: I Krig gør Djævelen Plads i Helvede’ er en kærlighedserklæring til ukuelig trods, frugtesløs stræben, bundløs kærlighed og Djævelen - Kødets Mester, Jordens Konge, Løgnens Fader.

Det er sat i krigens midte, ved frontlinjen: hvor selv de dårligste odds, set over dødens skulder, virker som en god handel.

Djævelens tunge, svovlstinkende ånde, bredte sig om drengesoldatens ansigt med ordene: "Her er en kugle med dit navn på." Cigarstumpens glød fik med en tung hvæsende lyd de sorte skægstubbe til at kaste slagskygger i det arrede fjæs. "Men hvis du vil spille, tager jeg den måske igen"

Dette er et stemningsfyldt scenarie for 5 spillere. Ud over deres egen rolle, må spillerne lade karaktererne træde i gamle venners og fjenders sted for at redde deres eget skind. Det er et scenarie, hvor alt, hvad du gør, har konsekvenser i den endelige afregning, når skæbnetimen oprinder.

Scenariet er skrevet til dem, der elsker den tunge skæbnefortælling, den dystre stemning, den tragiske helt og det sælsomme eventyr - Men, som samtidig vil elske at lade sig presse ud i dårlige beslutninger og fortvivlelse, når tempoet er højt. Vi søger spillere, der glæder sig til at lade deres karakterer lide en blodig død, blive ramt af en krank skæbne eller vinde en bitter sejr - og frem for alt: nyder at se Djævelen tage det sidste stik.

Spillet på

Fastaval (2014)


Indsend rettelser for denne side