Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Den Hvide Krig

Forside til Den Hvide Krig

System: Live

Af

ArrangørTroels Barkholt-Spangsbo
ArrangørSøren Lyng Ebbehøj
ArrangørJakob Givskud
ArrangørJesper Kristiansen
ArrangørCarsten Brorson Prag
ArrangørJonas Trier

Foromtale

For under et år siden sejrede Det Tarsiske Forbund i det der blev kendt som Den Hvide Krig. Den Store Forener – Perpetuan – samlede kalksteppernes løse stammer og folkeslag i et rige. Det var hans borgervæbningsprogram og omstrukturering af landet, der forårsagede Forbundets invasion. Borgersoldaterne har overgivet sig, og kalkstepperne står tilbage, arrede af støvlespor og skyttegrave med det hvide muld plettet af blod.

De udstationerede forbundsstyrker skal bringe området på ret køl igen. I overensstemmelse med Tarserfreden, Forbundets ideal om personlig fred og frihed, skal de opbygge kommunikationslinjer og få de lokale til at lede sig selv efter Perpetuans fald. Men samarbejdet med de lokale er nær umuligt, og soldaterne er slidte efter lange og hårde kampe.

Det lokale pashurafolk har ikke spillet nogen stor rolle i Perpetuans hær. De er et mindre folk og forsøgte så godt de kunne at fortsætte en normal tilværelse. Trods besættelsen, er de er stadig fast besluttede på at holde fast i deres levevis, og for første gang siden overgivelsen skal den årlige højtid omkring høsten afholdes. Dette er tiden hvor hæmningerne slippes og forfædrene, frugtbarheden og den stærke forbindelse til hjemlandet dyrkes. Men hverdagen er ikke som den var: Høsten er slået fejl og de traditionelle festmåltider er skiftet ud med forbundsstyrkernes udleverede nødhjælp.

Afviklinger

16. - 19. august 2012, Boesdal Kalkbrud, Rødvig Stevns

Links

Scenariets hjemmeside: http://www.denhvidekrig.dk/
The Book of The White War (PDF): http://www.rollespilsakademiet.dk/pdf/books/book_thewhitewar.pdfIndsend rettelser for denne side