Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Den Hvide Krig

Omslag till Den Hvide Krig

System: LARP

Av

ArrangörTroels Barkholt-Spangsbo
ArrangörSøren Lyng Ebbehøj
ArrangörJakob Givskud
ArrangörJesper Kristiansen
ArrangörCarsten Brorson Prag
ArrangörJonas Trier

Beskrivning

For under et år siden sejrede Det Tarsiske Forbund i det der blev kendt som Den Hvide Krig. Den Store Forener – Perpetuan – samlede kalksteppernes løse stammer og folkeslag i et rige. Det var hans borgervæbningsprogram og omstrukturering af landet, der forårsagede Forbundets invasion. Borgersoldaterne har overgivet sig, og kalkstepperne står tilbage, arrede af støvlespor og skyttegrave med det hvide muld plettet af blod.

De udstationerede forbundsstyrker skal bringe området på ret køl igen. I overensstemmelse med Tarserfreden, Forbundets ideal om personlig fred og frihed, skal de opbygge kommunikationslinjer og få de lokale til at lede sig selv efter Perpetuans fald. Men samarbejdet med de lokale er nær umuligt, og soldaterne er slidte efter lange og hårde kampe.

Det lokale pashurafolk har ikke spillet nogen stor rolle i Perpetuans hær. De er et mindre folk og forsøgte så godt de kunne at fortsætte en normal tilværelse. Trods besættelsen, er de er stadig fast besluttede på at holde fast i deres levevis, og for første gang siden overgivelsen skal den årlige højtid omkring høsten afholdes. Dette er tiden hvor hæmningerne slippes og forfædrene, frugtbarheden og den stærke forbindelse til hjemlandet dyrkes. Men hverdagen er ikke som den var: Høsten er slået fejl og de traditionelle festmåltider er skiftet ud med forbundsstyrkernes udleverede nødhjælp.

Speltillfällen

16. - 19. augusti 2012, Boesdal Kalkbrud, Rødvig Stevns, Danmark

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan