Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Jolunga War

System: LARP
Genre: Helcon

Arrangerat av

Mafia Big Time Group

Av

✏️Adrian Jensen
✏️Jacob Johannesen
✏️Mads Krogh
✏️Rune Kastrup Madsen
✏️Johannes Busted Vestergaard
✏️Morten Zinck

Beskrivning

Mafia Big Time Group præsenterer

JOLUNGA WAR

Jolunga er egentligt en meget fredelig planet, hvis man altså ser bort fra den halve million humanoider, som tvungent opholder sig der.

Fængselsplaneten Jolunga er efterhånden notorisk kendt for at være det sikreste fængsel i hele galaksen. Det er faktisk mere end 200 år siden det sidst lykkedes to fanger at undslippe, bare for at blive fange året efter og genindsat på Jolunga.

Det positive ved at være indsat på Jolunga er, at det er muligt at leve et rimeligt liv, hvis man ikke er alt for hellig. Som fange på Jolunga er man ikke låst inde i en celle - hele planeten er de indsattes legeplads.

Der har dannet sig en hel del grupperinger (klaner) på planeten, som hver især har forskellige agendaer og ekspertiser. Fangerne har efterhånden fået et helt godt tag i at lave våben. Ikke kun slagvåben, men også projektilvåben er ret almindelige. De seneste år har der her-sket krigslignende tilstande mellem flere af klanerne, som kæmper om magten over smuglervarer som stoffer, våben og komponenter.

Fængselspersonalet på Jolunga er også på planeten permanent, og de er som regel heller ikke blandt Guds bedste børn. Deres opgave er primært at opsamle alle kapsler, som bliver sendt ned til Jolunga med forsyninger og post. Fængselspersonalet opretholder en vis form for ro og orden. De fungerer som politi, dommere og domsudførere, og denne magt har steget en del af dem til hovedet.

Der går nogle sejlivede rygter om, at en fange har udtænkt en plan for at 'befri' planeten en gang for alle. Hvis rygtet er sandt, burde man så ikke prøve at få en finger med i spillet? Projektet har helt sikkert brug for mange ressourcer. Ikke bare ren og skær arbejdskraft, men også forskellige reservedele ag komponenter, våben, soldater og ikke mindst gode kontakter til fængselspersonalet. Det ville være ærgerligt, hvis de forhindrede planerne i sidste øjeblik.

Men hvem er egentligt interesserede i at leve et 'frit' liv som eftersøgt i en galakse, som er hærget af krig? Livet er jo egentligt meget godt her på Jolunga, forudsat selvfølgelig, at man tilhører en af de klaner som rangerer højt oppe i hierarkiet. På Jolunga ved man som oftest, hvem det er, der jagter en.

Er det tid til at skifte klan? Har din klan endnu mere brug for dig nu, eller har din klan brug for en ny leder? Er fængselspersonalet lige i hælene på dig?

Jolunga War er et helcon live om magt, penge, smuglervarer og ikke mindst overlevelse. Spillet kører sideløbende med andre aktiviteter på Fastaval, og det er individuelt, hvor meget tid man vil lægge i spillet.

Det koster 40,- kr. at spille Jolunga Wars, og der betales ved spilstart eller via giro ved forhåndstilmelding. Tilmelding foregår altså enten på forhånd (se tilmeldingssedlen) eller ved simpelthen at henvende sig hos spillederne - som har et fast lokale under hele Fastavallen, som man kan finde ved at spørge i Informationen. Bemærk at forhåndstilmelding til Jolunga Wars ikke kræver ekstra information eller billede som andre livescenarier.

Spelat på

Fastaval (2002)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan