Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Brevitas: Kære Jack …

System: Brevitas
Genre: Helcon

Av

✏️Nicholas Demidoff
✏️Lars Konzack

Beskrivning

Kære Jack … foregår i 1890'ernes England – dronning Victorias, Sherlock Holmes' og Jack the Rippers tid. Her er intrigante aristokrafter, skumle skurke, beregnende glædespiger, sindssyge videnskabsmænd, drømmende bohemer og tilbedte skuespillerinder. Og de skriver allesammen breve …

Brevitas er en art Play-by-Mail, hvor spillerne påtager sig rollerne som fiktive (eller historiske) "brevpersoner", der skriver breve til hinanden og derved – ligesom i rollespil – skaber en interaktiv fortælling. Men til forskel fra rollespil er der ingen spilleder i traditionel forstand. Kun et postkontor, en setting og spillernes fantasi sætter rammerne for Brevitas.

"Kære Jack ..." foregår i 1890'ernes England - Dronning Victorias, Sherlock Holmes' og Jack the Rippers tid. Her er intrigante aristokrater, skumle skurke, beregnende glædespiger, sindssyge videnskabsmænd, drømmende bohemer og tilbedte skuespillerinder.

Og de skriver alle sammen breve ...

Brevitas er spil som strækker sig over hele kongressen. Spillerne er "brevpersoner", som skriver breve til hinanden og derved, ligesom i rollespil, skaber en interaktiv fortælling. Men til forskel fra "rigtigt" rollespil er der ingen spil leder. Kun et posthus, en setting og spillernes fantasi sætter rammerne fra Brevitas.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Spelat på

Viking-Con 16 (1997)
Fastaval (1998)


Skicka in rättelser om den här sidan