Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Brevitas: Kære Jack …

System: Brevitas
Genre: Helcon

Von

✏️Nicholas Demidoff
✏️Lars Konzack

Beschreibung

Kære Jack … foregår i 1890'ernes England – dronning Victorias, Sherlock Holmes' og Jack the Rippers tid. Her er intrigante aristokrafter, skumle skurke, beregnende glædespiger, sindssyge videnskabsmænd, drømmende bohemer og tilbedte skuespillerinder. Og de skriver allesammen breve …

Brevitas er en art Play-by-Mail, hvor spillerne påtager sig rollerne som fiktive (eller historiske) "brevpersoner", der skriver breve til hinanden og derved – ligesom i rollespil – skaber en interaktiv fortælling. Men til forskel fra rollespil er der ingen spilleder i traditionel forstand. Kun et postkontor, en setting og spillernes fantasi sætter rammerne for Brevitas.

"Kære Jack ..." foregår i 1890'ernes England - Dronning Victorias, Sherlock Holmes' og Jack the Rippers tid. Her er intrigante aristokrater, skumle skurke, beregnende glædespiger, sindssyge videnskabsmænd, drømmende bohemer og tilbedte skuespillerinder.

Og de skriver alle sammen breve ...

Brevitas er spil som strækker sig over hele kongressen. Spillerne er "brevpersoner", som skriver breve til hinanden og derved, ligesom i rollespil, skaber en interaktiv fortælling. Men til forskel fra "rigtigt" rollespil er der ingen spil leder. Kun et posthus, en setting og spillernes fantasi sætter rammerne fra Brevitas.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Hier gespielt worden

Viking-Con 16 (1997)
Fastaval (1998)


Korrektionen für diese Seite einschicken