Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Elysium

Omslag till Elysium

System: Systemløst
Genre: Efterforskning, Projekt R'lyeh
Deltagare: 1 SL, 6 spelare

Av

✏️Mads Brynnum
🎨Caroline Enghoff

Ladda ned

PDF Forside (2,3 MB)
PDF Scenariet (4,3 MB)
PDF Spilpersoner (5,0 MB)

Beskrivning

Du kommer til bevidsthed i en halvfærdig menneskekrop, som aldrig har været din. Og lige så fremmed, som din krop, er dine omgivelser og de spredte minder, der flakker rundt i dit hoved. Dit syn er sløret, men alligevel kan du - da du kigger ned af din nye krop - se, at der er noget galt. Du kan se muskelvævet bevæge sig, mens du prøver at få kontrol over lemmerne - muskelvævet? Hud ... Knap har du tænkt tanken, før et beskyttede lag af hud begynder at danne sig. Det klør, men snart er hele din kønsløse krop dækket. Kønsløse..? Du smiler svagt og ser din krop skifte form. Og mens du - tilsyneladende ved tankens kraft - laver de sidste justeringer, ser du dig vagtsomt omkring. Sanser.

Elysium er et scenarie om at genskabe seks personer i en ny verden. Det handler om at erindringer og undren, om skabelse og forandringer. Det er også et scenarie om fortiden og fremtiden, men først og fremmest om det nu, hvor fortid og fremtid mødes.

Spelat på

Fastaval (2000)
Vintersol (2010)

Priser

Fastaval (2000)

Vinnare, Akademiets Specialpris
Nominerad, Bedste Bipersoner

Trivia

Länkar

Scenariet til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=67Skicka in rättelser om den här sidan