Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Elysium

Forside til Elysium

System: Systemløst
Genre: Efterforskning, Projekt R'lyeh
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Mads Brynnum
🎨Caroline Enghoff

Download

PDF Forside (2,3 MB)
PDF Scenariet (4,3 MB)
PDF Spilpersoner (5,0 MB)

Foromtale

Du kommer til bevidsthed i en halvfærdig menneskekrop, som aldrig har været din. Og lige så fremmed, som din krop, er dine omgivelser og de spredte minder, der flakker rundt i dit hoved. Dit syn er sløret, men alligevel kan du - da du kigger ned af din nye krop - se, at der er noget galt. Du kan se muskelvævet bevæge sig, mens du prøver at få kontrol over lemmerne - muskelvævet? Hud ... Knap har du tænkt tanken, før et beskyttede lag af hud begynder at danne sig. Det klør, men snart er hele din kønsløse krop dækket. Kønsløse..? Du smiler svagt og ser din krop skifte form. Og mens du - tilsyneladende ved tankens kraft - laver de sidste justeringer, ser du dig vagtsomt omkring. Sanser.

Elysium er et scenarie om at genskabe seks personer i en ny verden. Det handler om at erindringer og undren, om skabelse og forandringer. Det er også et scenarie om fortiden og fremtiden, men først og fremmest om det nu, hvor fortid og fremtid mødes.

Spillet på

Fastaval (2000)
Vintersol (2010)

Priser

Fastaval (2000)

Vinder, Akademiets Specialpris
Nomineret, Bedste Bipersoner

Trivia

Links

Scenariet til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=67Indsend rettelser for denne side