Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

MIA

Omslag till MIA

Deltagare: 1 SL, 3 spelare

Av

✏️Lasse Arnsdorf Pedersen

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (1,2 MB)

Beskrivning

Mias sygdom tager kontrollen fra hende, så hun oplever sit liv i intense glimt ude af kontekst. Et trekantsdrama, hvor Mia og de to der elsker hende så højt forsøger at bringe mening til stumperne.

Stikord: Surrealisme – Trekantsdrama – Tidsrejse sygdom

Mia prøver at samle tankerne om nuet. For kort tid siden havde hun været i fortiden hvor David har været i en slåskamp i skolen eller var det Karen? Og minutterne før havde Karen været en balletpige? Men i går var hun til fest med Karen i nutiden? Det bliver sværere og sværere at kende forskel på nutid og fortid. Forhåbentligt kan Doktor Vid hjælpe hende med at få styr på hendes sygdom inden det er for sent.

MIA er historien om Mia som lider af en sjælden sygdom, der får hende til at rejse tilbage i tiden. Det er altid Karens og Davids fortid hun rejser til. Vi følger Mias liv, som den udspiller sig for Mia. I fortiden er det Karen og Davids spillere, der vælger hvilket minde det er vi dumper ned i. Mia er aldrig sikker på hvilken scene vi spiller, og som tiden går ændrer reglerne sig for fortiden. Langsomt går verden og karaktererne i stykker, mens Mia forsøger at finde ud af, hvem det er hun virkelig elsker. Mias eneste hjælp er Doktor Vid, der måske har en skjult agenda.

Om forfatteren:
Dette er Lasses tredje Fastaval scenarie. Tidligere har han skrevet om indkøb og oldtidens Kina. Han elsker rollespil der har en solid base i dramaet, både som spiller, spilleder og forfatter.

Mia’s illness takes away control and forces her to experience her life in intense flashes out of context. A love triangle drama where Mia and the two people who love her dearly try to make sense of it all.

Spelat på

Fastaval - Otto i Eventyrland (2018)
Fastaval - Otto Under the Sea (2019)


Skicka in rättelser om den här sidan