Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English
Logga in:
Välj språk:

daennbsv

Hoved på et fad

Omslag till Hoved på et fad

Genre: Drama, Komedie
Deltagare: 1 GM, 4-5 players

Av

✏️Morten Hansen (II)

Ladda ned

Zip Scenariet (12,5 MB)

Beskrivning

Venedig 1488: Amalie Skinsot, en næsten uskyldig tiggerske, er dybt uretfærdigt blevet pryglet og hængt. Det skal hævnes – og det er Jer, der skal sikre, at retfærdighed sker fyldest!

Så tyvelavet har sat Jer – en håndfuld af tyve, gøglere, falskspillere og svindlere – til at sikre, at familien skal rammes med den hårdeste og mest spektakulære hævn: Den rige købmand Fernado di Belcadiz skal have serveret sin datters hoved på et fad ved datterens egen fødselsdagsfest!

I har tre dage, et hus og husets herskab, tyende og gæster som med- og modspillere. Kun med list, snilde og skuespil kan denne groteske opgave løses! I må infiltrere huset og dets beboere og finde deres hemmeligheder – hvad de begærer og hvad de frygter – og bruge det for at kunne få hovedet serveret.

Dette scenarie er en scene, hvor I sammen med spillederen fortæller en spændende, grotesk og sjov historie. Det trækker på investigation-spillet, men opgaven er ikke at løse et mysterium, og der er ikke én måde at klare scenariet på. I huset vil I møde mange mennesker med forskellige historier og forskellige stærke og svage punkter. Infiltrer det, og udnyt det.

Spelat på

Viking-Con 36 (2017)


Skicka in rättelser om den här sidan