Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Hoved på et fad

Genre: Drama, Komedie
Deltagere: 1 GM, 4-5 spillere

Af

✏️Morten Hansen (II)

Download

Zip Scenariet [dansk] (12,5 MB)

Foromtale

Venedig 1488: Amalie Skinsot, en næsten uskyldig tiggerske, er dybt uretfærdigt blevet pryglet og hængt. Det skal hævnes – og det er Jer, der skal sikre, at retfærdighed sker fyldest!

Så tyvelavet har sat Jer – en håndfuld af tyve, gøglere, falskspillere og svindlere – til at sikre, at familien skal rammes med den hårdeste og mest spektakulære hævn: Den rige købmand Fernado di Belcadiz skal have serveret sin datters hoved på et fad ved datterens egen fødselsdagsfest!

I har tre dage, et hus og husets herskab, tyende og gæster som med- og modspillere. Kun med list, snilde og skuespil kan denne groteske opgave løses! I må infiltrere huset og dets beboere og finde deres hemmeligheder – hvad de begærer og hvad de frygter – og bruge det for at kunne få hovedet serveret.

Dette scenarie er en scene, hvor I sammen med spillederen fortæller en spændende, grotesk og sjov historie. Det trækker på investigation-spillet, men opgaven er ikke at løse et mysterium, og der er ikke én måde at klare scenariet på. I huset vil I møde mange mennesker med forskellige historier og forskellige stærke og svage punkter. Infiltrer det, og udnyt det.

Spillet på

Viking-Con 36 (2017)


Indsend rettelser for denne side