Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

You Better Go Now

Omslag till You Better Go Now

System: Systemløst
Genre: Drama, Komedie
Deltagare: 1 SL, 6 spelare

Av

✏️Mikkel Bækgaard
🎨Viggo Bækgaard

Ladda ned

PDF Scenariet (3,4 MB)

Beskrivning

"Pause? Hvad fanden mener du med, at vi skal holde en pause? Jamen, jeg har jo lige stået og friet til dig, og så siger du det. Det kan du sgu da ikke mene? Jamen, jamen,.hold nu op. Du kan ikke bare gå. Hvad så med os to? - vi hører jo sammen, du er kvinden i mit liv. Jeg vil giftes med dig. Pia, for fanden jeg elsker dig jo."

"Hallo, hallo! Tag nu den telefon."

"Hej Søren, det er Jakob. Den er sgu helt gal. Det er Pia. Hun siger, at hun vil holde en pause. Ja, ja, nej, nej - vi har ikke slået op eller noget. Hun skal sikkert bare lige tænke over tingene, og så kommer hun nok til fornuft igen. Men kan jeg ikke sove hos dig. Jeg kan sgu ikke rigtig holde ud at være her. Nej, hun er taget ned til Katrine. Ok, så ses vi. Hej, hej."

Scenariet er tredje og sidste del af ungdommens trilogi, der blev indledt med Sandhed eller Konsekvens og efterfulgt af Jannes Dagbog. Denne gang er vi kommet til de turbulente år i starten af tyverne med parforhold, studier og tanker om fremtiden. Det er ikke nødvendigt, at have spillet de forudgående scenarier.

Spelat på

Confekt IIb (2001)
Fastaval (2002)
ConCarneval 2 (2003)
Orkon (2003)
Orf (2003)
Blackbox Cph IV (2014)

Priser

Orkon (2003)

Vinnare, Guldorken

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan