Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

De syv slør

System: Swashbuckler

Av

✏️Christian Andersen
✏️Sigurd Rubech

Beskrivning

Endnu en gang kastes der lys på lidet kendte - men uforglemmelige - episoder i Frankrigs historie. Gensynets glæde med de brave musketerer fra Første Kompagni, Kongens Musketerer i slutningen af det 17. århundrede burde i sig selv være nok til at løfte stemningen i folkets hjerter, men der holder herlighederne ikke.

Drama, humor, spænding, romance, eksotiske og mystiske rejsemål, ubrydelige venskabsbånd og sofistikeret fransk kultur er essensen i De Syv Slør. Denne gang sker det frygtelige, at Alain Octave de Gagnabry?s yndige kusine i Marseille har fået formørket sit sind af en mystisk araber fra det fjerne Constantinopel - Stortyrkens land, hvor peberet gror - og blevet taget med til rigmandens hjemland. Sikkert for at blive offer for en række barbariske skikke, så som haremer, dampbade, mavedans og lignende primitive ikke-franske opfindelser. Pudsigt nok var charmøren Michel de Beaumarchais øjeblikkelig klar på en redningsaktion. Muligvis havde han en jaloux ægtemand/forlovet/bror/fader etc efter sig... igen.

Naturligvis kunne der ikke længe stå tvivl om, at hele Første Kompagnis uovertrufne stjerner alle så det som deres ypperste pligt at redde denne uskyldige mø fra kløerne af den fule Muselmand.

"Én for Alle! Alle for Én!"

Spelat på

Krikkit Con VII: User Input Required (2001)


Skicka in rättelser om den här sidan