Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

De syv slør

System: Swashbuckler

Af

✏️Christian Rosenkjær Andersen
✏️Sigurd Rubech

Foromtale

Endnu en gang kastes der lys på lidet kendte - men uforglemmelige - episoder i Frankrigs historie. Gensynets glæde med de brave musketerer fra Første Kompagni, Kongens Musketerer i slutningen af det 17. århundrede burde i sig selv være nok til at løfte stemningen i folkets hjerter, men der holder herlighederne ikke.

Drama, humor, spænding, romance, eksotiske og mystiske rejsemål, ubrydelige venskabsbånd og sofistikeret fransk kultur er essensen i De Syv Slør. Denne gang sker det frygtelige, at Alain Octave de Gagnabry?s yndige kusine i Marseille har fået formørket sit sind af en mystisk araber fra det fjerne Constantinopel - Stortyrkens land, hvor peberet gror - og blevet taget med til rigmandens hjemland. Sikkert for at blive offer for en række barbariske skikke, så som haremer, dampbade, mavedans og lignende primitive ikke-franske opfindelser. Pudsigt nok var charmøren Michel de Beaumarchais øjeblikkelig klar på en redningsaktion. Muligvis havde han en jaloux ægtemand/forlovet/bror/fader etc efter sig... igen.

Naturligvis kunne der ikke længe stå tvivl om, at hele Første Kompagnis uovertrufne stjerner alle så det som deres ypperste pligt at redde denne uskyldige mø fra kløerne af den fule Muselmand.

"Én for Alle! Alle for Én!"

Spillet på

Krikkit Con VII: User Input Required (2001)


Indsend rettelser for denne side