Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

The Darkness Behind Enemy Lines

Omslag till The Darkness Behind Enemy Lines

System: Star Wars

Av

✏️Carsten Maegaard
✏️André Glasius Tischer

Beskrivning

De tre studerende ventede; de havde faktisk ventet på den gamle vandringsmand siden midsol. De var spændte på at høre resten af historien om de fire helte, og de havde allerede købt vandringsmandens yndlingslikør.

"I kommer forberedt, ser jeg!"

Stemmen kom fra de nu åbne døre. Den fedladne mand vandrede hen over gulvet og snuppede flasken med den lyserøde væske ud af hånden på den ældste af drengene. Han førte flasken op til munden og gurglede med lange drag halvdelen af indholdet ned i sin skæggede hals.

" Skjal jæ fortsætte historien nu?" sagde han og afsluttede med en stor og rungende bøvs. De tre unge mænd nikkede og tog plads omkring den gamle.

"Sidste gang i var her, fortalte jeg jer om hvordan de tre padawan’s og deres ven nedkæmpede den onde Shiraz og reddede deres jedimester."

Vandringsmanden tog endnu en stor slurk af flasken og fortsatte.

"De næste 5 år trænede de som lærlinge hos tre forskellige mestre, men de blev samlet igen for at udføre en diplomatisk mission for jedirådet; en mission som skulle bringe dem længere bag fjendens linjer end de havde forventet..."

The Darkness Behind Enemy Lines er det andet i vores Star Wars trilogi. Hvis du var med til det første kapitel som en del af en gruppe, så skriv det på din tilmelding. Så vil vi prøve på at samle gruppen under den samme GM som sidste år.

Hvis du har fået blod på tanden til at spille kapitel et, bliver det kørt som re-run. Se i turneringsoversigten hvornår.

"Og må kraften være med jer; altid!"

Spelat på

Viking-Con 20 (2001)
Viking-Con 21 (2002)

Trivia

Länkar



Skicka in rättelser om den här sidan