Alexandria

Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

The Darkness Behind Enemy Lines

Vorderseite für The Darkness Behind Enemy Lines

System: Star Wars

Von

✏️Carsten Maegaard
✏️André Glasius Tischer

Beschreibung

De tre studerende ventede; de havde faktisk ventet på den gamle vandringsmand siden midsol. De var spændte på at høre resten af historien om de fire helte, og de havde allerede købt vandringsmandens yndlingslikør.

"I kommer forberedt, ser jeg!"

Stemmen kom fra de nu åbne døre. Den fedladne mand vandrede hen over gulvet og snuppede flasken med den lyserøde væske ud af hånden på den ældste af drengene. Han førte flasken op til munden og gurglede med lange drag halvdelen af indholdet ned i sin skæggede hals.

" Skjal jæ fortsætte historien nu?" sagde han og afsluttede med en stor og rungende bøvs. De tre unge mænd nikkede og tog plads omkring den gamle.

"Sidste gang i var her, fortalte jeg jer om hvordan de tre padawan’s og deres ven nedkæmpede den onde Shiraz og reddede deres jedimester."

Vandringsmanden tog endnu en stor slurk af flasken og fortsatte.

"De næste 5 år trænede de som lærlinge hos tre forskellige mestre, men de blev samlet igen for at udføre en diplomatisk mission for jedirådet; en mission som skulle bringe dem længere bag fjendens linjer end de havde forventet..."

The Darkness Behind Enemy Lines er det andet i vores Star Wars trilogi. Hvis du var med til det første kapitel som en del af en gruppe, så skriv det på din tilmelding. Så vil vi prøve på at samle gruppen under den samme GM som sidste år.

Hvis du har fået blod på tanden til at spille kapitel et, bliver det kørt som re-run. Se i turneringsoversigten hvornår.

"Og må kraften være med jer; altid!"

Hier gespielt worden

Viking-Con 20 (2001)
Viking-Con 21 (2002)

Extrainformationen

LinksKorrektionen für diese Seite einschicken