Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Den gyldne hånd

Omslag till Den gyldne hånd

(aka: Den forgyldte hånd)

System: Hinterlandet
Genre: Fantasy
Deltagare: 1 SL, 3-6 spelare

Av

✏️Tore Benjamin Parmo Bro

Ladda ned

PDF Scenario (Fastaval '16-udgave) [danska] (1,3 MB)

Beskrivning

En hånd af guld! En skattejæger har gjort årets fund. Kravlende mere død end levende ud af vildmarken har hun hjembragt en hånd af det pureste guld.

Ved fæstningen løber rygterne hurtigt. Alle vil gerne gøre et lignende fund, og allerhelst vil de gerne finde resten af den statue, som hånden stammer fra. Skattejægeren siger ingenting, men hun har efterladt sig nogle spor, som bliver gransket inderligt. Ifølge rygterne må skattejægeren have fundet skatten ved en af de ruiner, der ligger nogle få dagsrejser fra Færgelejet. Nu gælder det om at komme først.

Den forgyldte hånd handler om Jagten på Den gyldne hånds skat. Ifølge et skattekort af tvivlsomt ophav er hånden af pureste guld blevet fundet ved en af de ruiner i Kæmpens dal, der er aftegnet på kortet – men hvilken og hvem finder den først? Og hvad med den kæmpe, som siges at vogte området og æde mennesker levende?

Hinterlandet på Con2 er for nysgerrige skattejægere, som er villige til at vove liv og lemmer for fantastiske skatte. I år går turen ikke til et bestemt hulesystem, men lader spillerne vove sig gennem vildmarken til forskellige hulesystemer. Hinterlandet er oldschool fantasy rollespil med enkle regler, som er hurtigt lært. Hinterlandet er også en kæmpe rollespilskampagne for både nye og erfarne – overlever din karakter et scenarie, må du bruge karakteren igen i følgende scenarier. Har du en karakter fra tidligere conner, må du også bruge karakteren.

Spelat på

Con Artist 2 (2016)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan