Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Den gyldne hånd

Forside til Den gyldne hånd

(AKA: Den forgyldte hånd)

System: Hinterlandet
Genre: Fantasy
Deltagere: 1 GM, 3-6 spillere

Af

✏️Tore Benjamin Parmo Bro

Download

PDF Scenariet (Fastaval '16-udgave) [dansk] (1,3 MB)

Foromtale

En hånd af guld! En skattejæger har gjort årets fund. Kravlende mere død end levende ud af vildmarken har hun hjembragt en hånd af det pureste guld.

Ved fæstningen løber rygterne hurtigt. Alle vil gerne gøre et lignende fund, og allerhelst vil de gerne finde resten af den statue, som hånden stammer fra. Skattejægeren siger ingenting, men hun har efterladt sig nogle spor, som bliver gransket inderligt. Ifølge rygterne må skattejægeren have fundet skatten ved en af de ruiner, der ligger nogle få dagsrejser fra Færgelejet. Nu gælder det om at komme først.

Den forgyldte hånd handler om Jagten på Den gyldne hånds skat. Ifølge et skattekort af tvivlsomt ophav er hånden af pureste guld blevet fundet ved en af de ruiner i Kæmpens dal, der er aftegnet på kortet – men hvilken og hvem finder den først? Og hvad med den kæmpe, som siges at vogte området og æde mennesker levende?

Hinterlandet på Con2 er for nysgerrige skattejægere, som er villige til at vove liv og lemmer for fantastiske skatte. I år går turen ikke til et bestemt hulesystem, men lader spillerne vove sig gennem vildmarken til forskellige hulesystemer. Hinterlandet er oldschool fantasy rollespil med enkle regler, som er hurtigt lært. Hinterlandet er også en kæmpe rollespilskampagne for både nye og erfarne – overlever din karakter et scenarie, må du bruge karakteren igen i følgende scenarier. Har du en karakter fra tidligere conner, må du også bruge karakteren.

Spillet på

Con Artist 2 (2016)

TriviaIndsend rettelser for denne side